Cum arată o zi perfectă în paradis? Puteți vedea în vlogul de mai jos. Aș putea spune, fără să greșesc, că Thailanda este un paradis – deloc îndepărtat și din ce în ce mai ușor de vizitat, de altfel. Unul care conține peisaje incredibile, preparate delicioase, fructe exotice, oameni zâmbitori, temperaturi ridicate pe tot parcursul anului, temple strălucitoare și o cultură fascinantă. Presărat, pe alocuri, cu un trafic intens, cu localuri de unde răsună muzica și cu o agitație molipsitoare. Cum am explorat insula Phuket într-o singură zi, ce am reușit să descopăr și cum mi s-au părut toate aceste elemente (multe dintre ele complet diferite de tot ceea ce știam până atunci) puteți descoperi în cel mai recent video de pe canalul meu de YouTube, Dreamer on the map. Un video, așa cum îmi place să îi spun, cu de toate, care începe de la primele ore ale zilei și se termină târziu după miezul nopții.

Nu uitați să apăsați butonul de subscribe, dar și clopoțelul care vă ajută să primiți notificări de fiecare dată când postez un nou video. Ajută și dacă dați like și share, pentru a mări comunitatea visătorilor. ?

Fiind la început în acest domeniu, m-ar ajuta foarte tare să aflu atât părerile, cât și dorințele voastre legate de ce v-ar interesa să urmăriți sau pe ce să mă axez în vacanțele viitoare. Călătorii frumoase vă doresc!

Vă mulțumesc din suflet, vă doresc vizionare plăcută și vă invit să mă urmăriți în continuare aici, pe blog, pe Instagram, pe Facebook și, de acum înainte, și pe YouTube.


Urmărește și:


Citește și: Vacanță în Phuket – Top 10 obiective turistice și activități de neratat pe insulă