După mai bine de 24 de ore de când am părăsit România, am ajuns în Phuket, prima destinație pe care aveam să o descopăr în Thailanda. Entuziasmul a fost atât de mare, încât nu m-am odihnit nicio clipă în acea zi, deși veneam după un zbor lung și o escală la fel de lungă – am optat pentru o escală mai lungă deoarece mi-am dorit să descopăr și Doha și vă invit să urmăriți aici cum am reușit să fac acest lucru în timpul tranzitului. Ziua a fost presărată cu mult soare, cu temperaturi mult mai ridicate decât cele pe care le lăsasem acasă, cu descoperirea hotelului – priveliștea a fost cea care m-a încântat de cum am ajuns –, a camerei și a piscinei private de care urma să mă bucur pe întreg parcursul sejurului, cu fructe exotice și cu preparate thailandeze. Un mix delicios pe care vă invit să îl „testați” și voi, urmărind cel mai nou vlog de călătorie postat pe Dreamer on the map, canalul meu de YouTube! 🙂

Nu uitați să apăsați butonul de subscribe, dar și clopoțelul care vă ajută să primiți notificări de fiecare dată când postez un nou video. Ajută și dacă dați like și share, pentru a mări comunitatea visătorilor. ?

Fiind la început în acest domeniu, m-ar ajuta foarte tare să aflu atât părerile, cât și dorințele voastre legate de ce v-ar interesa să urmăriți sau pe ce să mă axez în vacanțele viitoare. Călătorii frumoase vă doresc!

Vă mulțumesc din suflet, vă doresc vizionare plăcută și vă invit să mă urmăriți în continuare aici, pe blog, pe Instagram, pe Facebook și, de acum înainte, și pe YouTube.


Urmărește și:


Citește și: Vacanță în Phuket – Top 10 obiective turistice și activități de neratat pe insulă