Dacă ați ajuns pe blogul meu, înseamnă că faceți parte, într-un fel, din poveste. Haideți să descoperim și să redescoperim împreună locuri la care visăm, sau poate locuri pe care deja le-am vizitat, de care ne leagă amintiri sau noi planuri de călătorie. Visați, trăiți, visați din nou! Enjoy!

Ce se întâmplă când pasiunea se transformă într-un stil de viață? Te hotărăști să scrii despre asta. Acest blog este despre experiențe și amintiri, despre oameni și trăiri, despre visuri și împliniri, este locul în care imaginația se întâlnește cu realitatea.

Numele meu este Oana, iar când nu scriu despre destinațiile trecute, visez la cele viitoare. Port în ochi strălucirea fiecărui oraș vizitat și încerc să transmit atmosfera pe care o simt în fiecare călătorie. Pentru că despre asta este vorba, despre ceea ce fiecare loc ne transmite, despre emoția pe care ne-o creează și despre bucuria cu care povestim apoi. Mă declar „visător” prin construcție și „prin lume” prin alegere și am început misiunea de a încuraja cât mai multe persoane să călătorească, în timp ce îmi trăiesc propriul vis. Acesta este să descopăr lumea întreagă, să adun experiențe dintre cele mai diverse, în cele mai frumoase, ciudate sau neobișnuite locuri, să descopăr în fiecare destinație acel lucru care o face să fie specială. Acel aer pe care doar acolo îl pot simți, acea atmosferă pe care doar acolo o pot trăi, acel mix de culori, savori, miresme, peisaje, cultură, istorie, tradiții, localnici care îi conferă unicitate.

Blogul visatorprinlume.ro a luat naștere pe data de 16 iunie 2016 și, la mai puțin de un an de la lansare, am reușit să termin de două ori competiția SuperBlog pe locul 3, în toamna anului 2016 și în primăvara anului 2017. A fost, pentru mine, una dintre cele mai bune școli pe care le puteam urma la început de drum, cea care m-a motivat, m-a încurajat și, nu în ultimul rând, m-a făcut să îmi depășesc limitele și să reușesc să scriu articole pentru diverse companii, dintr-o gamă largă de domenii de activitate și chiar să câștig multe dintre premiile existente în competiție.

Apariții Media

Revista Ioana

Ediția din luna martie 2017

Visător prin lume în Revista Ioana

adevărul.ro

Interviu pentru editorialul adevărul.ro

Cum să ajungi foarte popular cu un blog de turism

super-blog.eu

Interviu pentru site-ul super-blog.eu

Interviu cu Oana Grozavu alias Visător prin lume