Ce se întâmplă atunci când întâlnești oameni care cred în visurile tale? Ei bine, te susțin în îndeplinirea lor. Așa este și cazul Corinei Matei, editor la Burda România, care mi-a remarcat activitatea și mi-a propus publicarea unui articol de pe blogul Visător prin lume în ediția din martie a Revistei Ioana. Așa că săptămâna aceasta a venit cu o surpriză tare frumoasă pentru mine și nu puteam să o închei fără să vă împărtășesc și vouă bucuria mea.

Pe data de 2 martie a apărut noul număr al revistei, unde veți găsi un articol scris de mine despre Spania, destinația mea de suflet. M-am bucurat că acesta a fost textul preferat de editorii revistei, deoarece, așa cum am mai zis, Spania este țara care m-a cucerit definitiv. Am spus de fiecare dată că iubesc câte ceva de la fiecare loc vizitat, dar spiritul latin și atmosfera de aici m-au făcut să mă simt ca acasă, m-au făcut să îndrăgesc această destinație încă de la primul pas făcut și sunt convinsă că abia a început o lungă relație cu această țară. Drept urmare, peste o lună voi merge din nou în Spania (teoretic), căci practic voi fi pe o insulă, Tenerife, mai exact.

Revista Ioana 3

La prima vizită am descoperit Barcelona, Malaga și Rincon de la Victoria. Va urma și Madrid, cât de curând, dar îmi doresc tare mult să revin în Barcelona. Să mă mai plimb pe Las Ramblas, să mai beau suc proaspăt de fructe de la piața La Boqueria, să mă mai minunez de creațiile lui Antoni Gaudi, să privesc orașul de la înălțime sau pur și simplu să pierd vremea prin Portul Vell. Îmi este dor de toate acestea, atât de dor, încât parcă îmi este teamă să revin. Sunt locuri de care te îndrăgostești și despre care vrei să păstrezi o anumită imagine, prima pe care ți-ai format-o. Pentru că nicio călătorie nu poate fi reprodusă, chiar dacă vizităm de mai multe ori același loc. Dar voi reveni, cu siguranță, în Barcelona, pentru că știu că mă așteaptă și știu că și ea mă iubește la fel de mult precum o iubesc eu. Dovadă sunt toate momentele frumoase pe care mi le-a oferit și toate amintirile pe care le avem împreună.

Îi mulțumesc Corinei pentru colaborare, mă bucur că a crezut și crede în visurile mele, mă bucur că am ocazia să împărtășesc proiectul meu de suflet tuturor cititorilor Revistei Ioana și că sunt mai aproape, astfel, de îndeplinirea dorinței mele de a inspira cât mai multe persoane să călătorească. Poate în locurile în care eu am ajuns, poate în altele, mă las și eu inspirată de cititori și nu numai. Important este să ne îndrumăm pașii, ca să descopere lumea aceasta mare, frumoasă și atât de prietenoasă. Ea ne oferă tot ce are, iar modalitatea noastră de a o recompensa este descoperindu-i toate minunile. Pentru că orice loc este o minune și fiecare dintre noi contribuie la crearea lor.

Revista Ioana 2

Călătoriile fac parte din viața mea, la fel cum face și activitatea pe care o desfășor pe blog și nu numai. Mă puteți urmări și pe rețelele de socializare, mă bucur că îmi sunteți alături și că experiențele mele vă sunt utile sau devin o lectură plăcută pentru voi. Este extrem de important pentru mine faptul că textele mele au fost atât de bine primite, este o mare bucurie acum să descopăr și mai mulți cititori, iar ei să mă descopere pe mine. Dacă aveți „microbul” călătoriilor, tratați-vă cu și mai multe călătorii! Iar dacă încă nu l-ați descoperit, nu vă faceți griji, vă va descoperi el pe voi! Călătorii frumoase și de neuitat vă doresc!


Citește și: