Acum trei ani postam, cu mari emoții, primul articol pe blogul Visător prin lume. Nu știam dacă luasem decizia corectă, nu știam dacă oamenii vor fi interesați de poveștile mele de călătorie, însă știam că nu va fi un loc doar al meu, ci al tuturor. Iar pentru acest lucru trebuie dedicare, implicare și respect. Peste noapte, călătoriile nu au mai fost doar ale mele, iar eu am început să mă expun publicului, până când am ajuns ca prietenii să afle din social media pe unde sunt și ce fac. Pe atunci nu-mi trecea nicio clipă prin minte că aș putea să ilustrez și în imagini video călătoriile mele, cu atât mai puțin că aș putea vorbi în fața camerei – mult timp am considerat că mă exprim cel mai bine în scris, așa că am rămas în zona mea de confort, pe care o cunoșteam destul de bine. Ei bine, astăzi a luat naștere Dreamer on the map.

A luat naștere acum câteva luni, de fapt, însă acum am postat primul videoclip pe propriul canal de YouTube. Am făcut saltul către o nouă etapă și am decis să prezint călătoriile mele și sub forma materialelor video. Așa cum sunt, cu peripeții, cu bucurii, cu temeri, cu decizii sau indecizii. Dacă ați citit cele mai recente articole, ați observat că am inițiat o nouă categorie, cea de jurnal. Momentan povestesc experiențele din Asia, sub denumirea de Visător în Asia; jurnalul este locul în care pot relata mai multe întâmplări decât într-un articol obișnuit, mai multe trăiri, pot spune mai multe despre mine. Pe YouTube le puteți și vedea, căci fiecare zi a fiecărei călătorii din acest an va constitui câte un episod individual.

Am dat startul cu prezentarea Thailandei, într-o manieră ușor diferită de conceptul de vlog, pentru că mi-am dorit să vă introduc puțin în atmosfera asiatică. Pentru acest lucru, am colaborat cu prietenii de la Travel Mix Channel și cu cei de la ARBOmedia, iar ceea ce puteți viziona accesând linkul de mai jos este chiar emisiunea Travel Experience, care a rulat deja la televizor – varianta mea este ușor mai lungă, pentru că, atunci când povestesc despre locurile vizitate, este greu să mă încadrez într-o anumită durată, motiv pentru care am depășit durata emisiunii. 🙂 Vă invit, cu această ocazie, să descoperiți și alte povești din călătorii, în fiecare duminică, de la ora 10:00, unde atât eu, cât și alți colegi bloggeri vom încerca să aducem lumea aceasta mare mai aproape de fiecare telespectator.

Ce vreau să vă invit acum, pe lângă vizionarea videoclipului, este să îmi lăsați un comentariu cu părerea voastră despre ceea ce ați vizionat sau cu ceea ce vă doriți să vedeți în continuare. Fiind la început în acest domeniu, m-ar ajuta foarte tare să aflu atât părerile, cât și dorințele voastre. Și, desigur, nu uitați de butonul de subscribe, dar și de clopoțelul care vă ajută să primiți notificări de fiecare dată când postez un nou video. Ajută și dacă dați like și share, pentru a mări comunitatea visătorilor. 🙂

 

Vă mulțumesc din suflet, vă doresc vizionare plăcută și vă invit să mă urmăriți în continuare aici, pe blog, pe Instagram, pe Facebook și, de acum înainte, și pe YouTube.

 


Citește și: După trei ani de Visător prin lume, vreau să vă spun că…