Simpaticul Vlăduts s-a gândit că este momentul să aibă propria lui casă. Nu vă imaginați că a părăsit familia Romanian Art&Craft, cea în sânul căreia a luat naștere, doar că, de acum, el poate fi găsit, alături de întreaga gamă de produse dulci și nu numai, pe site-ul www.vladutstory.ro.

Din punctul meu de vedere, Vlăduts este una dintre cele mai reușite reinterpretări ale unei legende și sunt convinsă că el însuși va deveni o legendă, deoarece reunește câteva dintre cele mai semnificative elemente ale poporului român. Reunește pasiunea pentru tradiții pe care mulți dintre noi încearcă permanent să le păstreze vii, reunește veselia pe care românii au reușit să o păstreze în orice moment și reușește să ne amintească tuturor de copilul pe care îl păstrăm în suflet, indiferent de vârstă. Pentru că el nu este doar o jucărie și nu se adresează doar copiilor, este un simbol pe care îl identificăm ușor cu trecutul și cu prezentul nostru. În urma bine-cunoscutei povești a Contelui Dracula, a apărut varianta tânără și mult mai simpatică a acestuia, care astăzi se găsește în magazinele Art&Craft din aeroporturile din țară, pe site-ul lor și, mai nou, pe propriul său site. Și, desigur, în casele multora dintre noi, aducând un plus de bună dispoziție.

Așa cum el însuși spune despre sine, Vlăduts nu crește niciodată și se topește de plăcere atunci când vine vorba despre dulciuri. Între noi fie vorba, cred că nu este singurul. 🙂 Dar să nu credeți că doar dulciurile îi plac, el iubește să își scrie propria poveste, pe agendele sale personalizate, cu ajutorul propriului pix. Și nu doar atât, are o întreagă gamă de accesorii și de rechizite, care își vor face loc pe birourile, în casele și în sufletele voastre.

Așadar, bucuroasă tare de vestea că el va avea propria casă, am dat curs invitației Romanian Art&Craft de a participa la evenimentul de lansare, prilej de a întâlni persoane pasionate și îndrăgostite de produsele tradiționale românești, la fel ca mine. Ca de fiecare dată, evenimentul a fost plin de voie-bună, de surprize și, desigur, nu au lipsit deja celebrele dulciuri, care amintesc de copilărie și pe care le savurez cu aceeași plăcere de fiecare dată.

Lansare site Vlăduț's Story

Lansare site Vlăduț’s Story

Lansare site Vlăduț's Story

Lansare site Vlăduț’s Story

Lansare site Vlăduț's Story

Lansare site Vlăduț’s Story

Lansare site Vlăduț's Story

Lansare site Vlăduț’s Story

Noi ne-am gândit că acest eveniment trebuie împărtășit cu toți iubitorii de produse românești, așa că am organizat pentru voi un concurs, pe care îl puteți găsit pe pagina de Facebook Visător prin lume. Regulile sunt foarte simple, trebuie să dați like paginilor de Facebook Visător prin lume, Romanian Art&Craft și Vlăduț’s Story și să lăsați un comentariu la postare cu produsul vostru preferat de pe site-ul www.vladutstory.ro.

Premiul este special pregătit pentru voi de însuși Vlăduts și constă într-un pachet cu produse dulci din gama Vlăduț’s Story, iar durata de desfășurare este începând de astăzi, 24 februarie, până pe 8 martie, ora 23:59. Câștigătorul va fi stabilit prin tragere la sorți, pe data de 9 martie, la ora 20:00, iar numele lui va fi anunțat atât pe pagina mea de Facebook, cât și printr-un update la acest articol. Mult succes vă doresc și abia aștept să (re)descoperiți gusturile dulci ale României! 🙂

Lansare site Vlăduț’s Story

Lansare site Vlăduț's Story

Lansare site Vlăduț’s Story

Lansare site Vlăduț's Story

Lansare site Vlăduț’s Story

Lansare site Vlăduț's Story

Lansare site Vlăduț’s Story


Citește și: Căutându-l pe Dracula, l-am găsit pe Vlăduts