De când mi-am descoperit pasiunea scrisului, completată de cea a călătoritului, mi-am concentrat toată energia în această direcție. Iubesc să arăt, prin exemplul personal, că visurile sunt făcute pentru a fi îndeplinite. Că tot ceea ce ne oprește suntem noi, sunt temerile la care trebuie să renunțăm și curajul pe care trebuie să îl descoperim în interiorul nostru. Atât. Și nici nu trebuie prea mult curaj să facem acest lucru, ci doar să credem în noi. Din punctul meu de vedere, aceasta este cea mai mare realizare pe care orice persoană o  poate avea, aceea de a crede în ea.

Și, pentru a confirma acest lucru, v-am povestit, de-a lungul timpului, reușitele pe care le-am avut de când am început să scriu pe blogul meu de care mi-e tare drag. Nimic nu se obține fără dorință și fără implicare. Una fără cealaltă nu funcționează, trebuie să găsim echilibrul dintre cele două. Cu cât ne implicăm mai mult, cu atât crește și dorința de a face și mai multe lucruri, și invers. Dacă avem un vis și pornim spre el, vom descoperi pe parcurs multe oportunități, vom ajunge în locuri și în situații pe care poate că nici nu ni le-am imaginat.

Așa este și cazul meu acum, am aflat că am fost nominalizată de către eTravel Conference la titlul de Cel mai Popular Blogger de Travel din România. Ce înseamnă acest lucru pentru mine? Înseamnă că, undeva, cineva a perceput mesajele mele. Și când spun cineva, mă refer la voi toți, cei care vă alocați puțin din timpul vostru pentru a-mi citi experiențele, ori pentru a călători alături de mine, cu ajutorul imaginației, prin locurile frumoase pe care lumea ni le oferă. Pentru a o descoperi cu bucurie, cu emoție și cu entuziasm. Sau, de ce nu, pentru a retrăi momente dragi din propriile călătorii.

Ei bine, am aflat, cu imensă bucurie, că mă aflu, alături de alți oameni care încearcă să prezinte lumea aceasta mare și frumoasă, pe o listă de nominalizați la acest titlu. Este, pentru mine, o recunoaștere a faptului că voi sunteți alături de mine, că am reușit să descopăr în fiecare latura visătoare și că voi ați început să mă descoperiți pe mine.

Ar fi o onoare să primesc votul vostru și să mă aflu cât mai sus în acest clasament. Vă mulțumesc tuturor, indiferent de alegerea voastră, pentru că iubiți călătoriile, deoarece, din punctul meu de vedere, odată ce ai început să descoperi lumea, ești pe drumul cel bun pentru a te descoperi pe tine.

Dacă doriți să mă votați, o puteți face aici: http://vote.evensys.ro/ro/subscribe/. Procedura este simplă, trebuie doar să vă înregistrați cu adresa de e-mail, iar, mai apoi, să intrați pe linkul pe care îl veți primi pe adresa respectivă. Acolo veți descoperi o listă cu oameni frumoși și pasionați, de unde vă puteți alege favoritul. Nu uitați ca, la final, să apăsați butonul „VOTEAZĂ”, pentru a vă fi validat votul. Eu vă mulțumesc tuturor și vă doresc să vă transformați pasiunile într-un mod de viață! Să trăiți frumos, să trăiți așa cum vă doriți, să aduceți contribuții lumii acesteia. Și să vă urmați visurile, întotdeauna!

Despre eTravel Conference

eTravel Conference este cel mai mare eveniment din România, organizat de Evensys, ce se adresează industriei de turism din mediul online. Mai exact, este locul în care, în fiecare an, se reunesc reprezentați ai agențiilor de turism, ai industriei hoteliere, bloggeri, influenceri, oameni care se ocupă cu marketingul online, toate în scopul promovării turismului. Este locul în care toți cei care au o contribuție în acest sens se reunesc pentru a afla cele mai noi tendințe, ori pentru a-și împărtăși experiențele. Pentru a-și îmbunătăți activitatea, aș putea spune, prin toate informațiile pe care le vor descoperi aici. Dacă doriți să participați la acest eveniment, ce va avea loc pe data de 26 octombrie la Hotel Ramada Parc, o puteți face înregistrându-vă pe site-ul etravelconference.ro. Alături de categoria „Most Popular Travel Blogger” se află multe altele, care reunesc cele mai noi, atrăgătoare, inedite și originale proiecte dedicate dezvoltării industriei turismului. Eu îi felicit pe toți nominalizații, de la toate categoriile, pentru curaj, dedicare și perseverență!

Vă mulțumesc și vă aștept în continuare cu cele mai noi experiențe pe Visător prin lume!