Ce înseamnă Webstock?

Webstock este cel mai mare eveniment dedicat comunității online, organizat de Evensys, în parteneriat cu Vodafone, pentru al nouălea an consecutiv. Evenimentul include o sesiune de conferințe, în prima parte a zilei, urmate de Gala Webstock Awards, ce va avea în prim plan cele mai inedite campanii online, structurate în următoarele categorii:

 • Publishing
 • Best Brand on Instagram
 • Utility
 • Mobile Applications
 • Corporate Blogs
 • Blogging Campaings
 • Innovation
 • Special Projects
 • Best Use of Photography
 • Bloggers’ Projects
 • Best Use of Video

Tot ce trebuie să faceți este să completați acest formular, pentru înscrierea proiectelor pentru una dintre categoriile mai sus menționate (o nominalizare poate fi făcută pentru o singură categorie din concurs). Așa că, dacă aveți sau cunoașteți vreun proiect sau campanie din ultimul an, desfășurate în mediul online, ce considerați că sunt creative sau inedite, nu ezitați să le nominalizați pentru Webstock Award.

Când și unde se desfășoară?

Ziua de 30 septembrie este rezervată, cel puțin pentru mine, participării la Webstock 2016. JW Marriott Bucharest Hotel va fi gazda acestui eveniment.

Ce înseamnă pentru mine Webstock?

Înseamnă primul eveniment de social media la care particip, în calitate de blogger. Înseamnă oportunitatea de a întâlni „veteranii” din domeniu și mi se pare o foarte bună ocazie de a intra în „culisele” mediului online și de a avea contact direct cu ceea ce înseamnă blogging. Înseamnă șansa de a atribui și o imagine tuturor ideilor pe care le-am împărtășit și urmează să le împărtășesc și de a cunoaște oamenii ale căror experiențe le citesc.

Ce așteptări am de la Webstock?

Mă aștept să descopăr oameni creativi, cu idei originale și proiecte cât mai diversificate. Îmi doresc ca participanții la acest eveniment să mă inspire prin poveștile lor, prin realizările în domeniu, prin activitatea constantă de a împărtăși celorlalți ideile și viziunile lor și, de ce nu, acesta poate fi începutul unor colaborări sau poate chiar prietenii.

Cum puteți participa la Webstock?

Dacă doriți să fiți parte a acestui eveniment, solicitați o invitație aici. Webstock oferă mai multe posibilități de înscriere. Cei interesați, în funcție de locurile disponibile, începând cu 15 august, pot primi invitații la unul dintre cele trei micro-evenimente și la Gala Webstock Awards sau acreditare pentru bloggeri, pentru a participa, suplimentar, și la conferințele desfășurate în prima parte a zilei.

Mult succes participanților!


Update: Au fost anunțați primii speakeri și vor urma și alții în perioada următoare. Îi amintesc pe Matei Dima (BRomania), George Buhnici, Lucian Mîndruță, Adrian Hădean, Dana Rogoz, Bianca Adam, Marian Godină, Radu Dumitru. Grăbiți-vă, dacă doriți să îi întâlniți, acum sunt ultimele zile în care vă puteți înscrie la eveniment.

Aici vă puteți vota preferatul la secțiunea Personalitatea Online a Anului, indiferent dacă participați sau nu la eveniment. Câștigătorii vor fi anunțați la gală, ce va fi transmisă live pe site-ul www.2016.webstock.ro.

Pe 30 septembrie, la JW Marriott Bucharest, avem întâlnire la Webstock!

Webstock este un eveniment organizat de Evensys și Vodafone, în colaborare cu Bitdefender, HP, Coca-Cola, McDonald’s, Raiffeisen Bank, LG, Staropramen și Siviero Maria.