Nu mai este un secret faptul că iubesc călătoriile active și că aș renunța oricând la o vacanță la malul mării în favoarea unui oraș cu aer istoric și cu arhitecturi spectaculoase – recunosc, aproape oricând, pentru că și marea reușește să mă încarce cu toată energia ei. Despre vacanțele scurte și foarte intense, de care nu cred că m-aș putea sătura vreodată, am povestit în repetate rânduri, însă niciodată nu am descris etapele care precedă unei astfel de escapade, etape la fel de încărcate de emoții precum călătoria în sine. Și, dacă vreo secundă v-ați gândit că totul începe în momentul în care dau start organizării bagajului de mână, vreau să vă anunț că sunteți departe de adevăr.

Totul începe în momentul achiziționării biletelor de avion, pentru că, din acel punct și până la plecare, universul meu se învârte în jurul planificării cât mai eficiente a vacanței – este un „viciu” de care nu pot să scap, acela al obsesiei pentru control, iar în ceea ce privește călătoriile mă ajută destul de mult, pentru că îmi organizez cu atenție fiecare zi a excursiei. Așadar, bagajul este doar ultima etapă de dinaintea plecării, dar care necesită, la rândul lui, planificare.

 

Aleg cu grijă ceea ce adaug în bagajul meu de mână

 

De cele mai multe ori, bagajul de mână îmi este cel mai bun prieten, căci reușesc – după multe încercări, recunosc – să adaug doar lucrurile de care am cu adevărat nevoie în vacanțe. Nu o să vă povestesc despre haine, care ocupă, evident, cel mai mult spațiu, ci despre felul în care am învățat să nu iau cu mine prea multe, doar „ca să fie”. Astfel că, ținutele mele sunt alese cu grijă pentru fiecare zi – doar unul sau două elemente principale, cărora le adaug accesorii, în funcție de condițiile meteo – și le gândesc astfel încât să mă „asortez” cu locurile pe care urmează să le vizitez. Nu îmi lipește niciodată agenda – dacă la laptop pot renunța, tableta o am întotdeauna aproape –, am în permanență o carte cu mine și nu uit niciodată să adaug produsele care să îmi asigure confortul în timpul vacanței.

Obișnuiesc să parcurg mulți kilometri pe jos – recordul personal este de 27 de kilometri – și, de multe ori, renunț la mijloacele de transport pentru plăcerea pe care plimbările mi-o oferă și posibilitatea, în același timp, de a descoperi locuri pe care poate că le-aș fi ratat altfel. Însă, pe cât de mare este plăcerea din timpul zilei, pe atât de mare este disconfortul pe care finalul ei îl aduce, atunci când constat că picioarele mele sunt cele care au cel mai mult de suferit din cauza distanțelor lungi pe care au fost nevoite să le parcurgă.

Cred că mulți dintre cei care sunt călători activi știu despre ce vorbesc și sunt convinsă că nu sunt singura persoană care se confruntă cu această problemă. Așadar, am învățat în timp să renunț la lucrurile de care nu am neapărată nevoie și să organizez eficient bagajul astfel încât, pe de o parte, să nu fiu nevoită să plimb după mine o greutate prea mare și, pe de altă parte, să nu îmi lipsească acele elemente care asigură reușita vacanței – când spun reușită, nu mă refer la frumusețea locurilor, la energia resimțită sau la condițiile meteo favorabile, ci, pur și simplu, la confortul pe care îl am de când părăsesc camera hotelului și până când mă întorc seara, după o zi încărcată.

Iar, pentru ca picioarele mele să nu fie și ele încărcate, am grijă să le asigur un minim de hidratare și de prospețime, cu ajutorul cremei pentru picioare ușoare Cedraflon, care s-a lansat deja și în varianta de 75 de ml, perfectă pentru bagajul de mână – singurul lucru încărcat după o zi de vacanță ar trebui să fie cardul camerei foto.

Cremă pentru picioare ușoare Cedraflon

Bagajul pare neîncăpător

Cremă pentru picioare ușoare Cedraflon

Este momentul să renunț la unele lucruri

Cremă pentru picioare ușoare Cedraflon

Pentru crema Cedrafon este întotdeauna loc în bagaj

 

Crema pentru picioare ușoare Cedraflon oferă un plus de prospețime picioarelor obosite

 

Pentru că nu am mai avut răbdare până la următoarea călătorie pentru a testa crema Cedraflon, entuziasmată fiind că am descoperit, în sfârșit, un remediu pentru probleme mele (în fotografia de maijos puteți vedea la ce mă refer), am decis să mă comport, pentru o zi, ca și cum aș fi turist, însă, de data aceasta, în orașul meu. Am renunțat la mașină și am pornit pe străzile orașului, în încercarea de a-mitesta cât mai mult rezistența – este ciudat cum în vacanțe iubesc plimbările pe jos, iar acasă aleg mașina chiar și pentru distanțe scurte.

Cremă pentru picioare ușoare Cedraflon

Așa arată picioarele mele după o zi de mers pe jos

 

Primul impact, în momentul aplicării cremei, a fost acela de răcorire, pentru că principalele ingrediente sunt mentol și lămâie de Corsica, potrivite pentru împrospătare și energizare. Senzația de „ușurare” a persistat timp de câteva ore, perioadă în care nu am reaplicat crema, ci doar am continuat periplul meu – chiar și după o singură aplicare, picioarele mele au primit hidratarea de care are nevoie o piele uscată ca a mea. Cred că nu doar în bagajul de mână este potrivită (dimensiunea de 75 ml este permisă în avion), ci și în gențile de umăr, pentru că ea poate fi aplicată pe tot parcursul zilei, inclusiv prin dressubțire – nu vă faceți griji, textura fină o ajută să se absoarbă imediat și nici nu pătează în vreun fel obiectele vestimentare. Practic, o putem folosi inclusiv seara dacă alegem să petrecem mai mult – știm cu toate câte bătăi de cap ne pot cauza picioarele obosite sau care au stat prea mult timp pe tocuri.☺

 

Un atu al cremei Cedraflon este acela că răcorește imediat picioarele obosite

 

Mă aflam în Patong, renumita stațiune a insulei Phuket, din Thailanda. Parcursesem distanțe mari în timpul zilei, într-un tur al templelor, iar seara mi-a dezvăluit o nouă lume, la fel de încărcată de culoare, însă nuanțele acestea nu reflectau strălucirea pagodelor, ci luminile cluburilor. Soarele apusese de mult, iar eu încă eram pe străzile neobosite ale orașului, într-o lume complet fascinantă. Atrasă de ea,m-am îndepărtat din ce în ce mai tare de hotelul la care eram cazată, iar, după câteva plimbări printre tarabe, vânzători și artiști stradali, animatori și animatoare, miresme de Pad Thai și de fructe exotice, am simțit că picioarele îmi sunt mai obosite decât oricând.

Dacă aș fi avut cu mine crema pentru picioare ușoare, cu siguranță că seara mea ar fi continuat cu mult după miezul nopții și eu aș fi fost în mijlocul petrecerii. Pentru că, dragii mei, efectele ei se simt de îndată ce o utilizăm. Senzația de răcorire este imediată și mai mult decât bine-venită în zilele călduroase de vară – sau în nopțile din Asia, când aerul pare la fel de fierbinte ca în timpul zilei.

Cremă pentru picioare ușoare Cedraflon

Uneori, te simți atât de obosit încât și o bordură pare potrivită pentru a te odihni

Cremă pentru picioare ușoare Cedraflon

Utilizând crema pentru picioare ușoare Cedraflon, putem scăpa de senzația de greutate apicioarelor

 

De curând s-a lansat varianta de 75 ml a cremei Cedraflon

 

Știm cu toții cât de problematice pentru organism pot fi diferențele de fus orar sau de temperatură și că, de cele mai multe ori, este necesar un anumit timp pentru acomodare. Pe lângă aspectele de care încerc să am grijă, de fiecare dată când călătoresc (hidratare intensă, încălțăminte confortabilă, evitarea expunerii prelungite la soare), am introdus în rutina mea un nou produs care presimt că îmi va fi un partener de nădejde în călătorii, crema energizantă pentru picioare ușoare Cedraflon de 75 ml care s-a lansat de curând și care poate fi achiziționată atât din farmacii, cât și online (varianta de 150 ml este deja disponibilă).

Cremă pentru picioare ușoare Cedraflon

Nu ratez niciun moment pentru a-mi odihni picioarele atunci când ajung în camera de hotel

 

La fel ca în viață, fiecare nou pas aduce un nou zâmbet, pentru că suntem mai aproape de ceea ce ne dorim – important este să pășim încrezători și să ne facem singuri drumul mai ușor. Eu aleg să fac #UnPasPentruUnZâmbet și pornesc bucuroasă către noi zări. Care vor fi acelea, veți afla în curând.