Update: Perioada de înscriere la concurs s-a extins până pe 31 ianuarie 2017.


Pentru că în această perioadă a anului veștile bune sunt cele pe care le primim cu toții, am și eu una astăzi, pentru voi. Pentru a anunța niște zile care urmează a fi unele pline de bucurii, ce-ar fi să ne facem singuri un cadou? Și, alături de noi, putem face fericită o persoană dragă nouă. Cum? Prin participarea la un concurs ce aduce premii garantat, tuturor participanților. Pentru că toți cei care se vor înscrie vor primi automat un voucher în valoare de 20 de euro, pentru orice zbor Lufthansa. Iar cel mai norocos dintre participanți, va primi, în urma unei extrageri, un city break la Munchen, în care sunt incluse transportul și cazarea pentru două persoane.

De ce Munchen, de ce Germania? Deoarece Organizația Germană pentru Turism, în parteneriat cu Lufthansa, dorește să aducă mai aproape de noi frumusețile naturale ale Germaniei și nu numai. Tema de la care a pornit acest concurs este cea de promovare din anul 2016, respectiv „Natura”. Pentru că întreaga țară oferă numeroase destinații ce merită pe deplin vizitate, ce abundă în peisaje spectaculoase, numeroase castele și palate, muzee sau monumente istorice și pentru că aproximativ jumătate din suprafața Germaniei este reprezentată de păduri, parcuri naturale, zone conservate sau arii protejate, toți iubitorii de natură, îmbinată cu civilizație ar trebui să includă în planurile lor o vizită în cel puțin unul dintre orașele Germaniei.

Munchen, Germania

Munchen, Germania

Eu am vizitat Berlin, Dresda și Potsdam, încă nu am scris despre aceste destinații, dar o voi face cât de curând, deoarece Germania a fost dintotdeauna una dintre destinațiile mele preferate. Pentru că a reușit să mă surprindă la orice pas și să „demoleze” întreaga mea imaginație. Iar acest lucru nu s-a întâmplat foarte des, de obicei vizualizez o destinație înainte de a o vizita, iar, ajungând acolo, constat că imaginația mea este foarte aproape de realitate. Ei bine, cu Germania nu s-a întâmplat așa. Știam, oarecum, la ce să mă aștept, însă realitatea mi-a depășit cu mult așteptările. Munchen nu am vizitat încă, nu vă pot da mai multe informații din experiența mea, dar sunt convinsă că, la fel ca toate orașele din Germania, ne oferă un mix de cultură, civilizație și elemente naturale pe care le vom îndrăgi, negreșit.

M-aș bucura dacă marele câștigător va fi un cititor de-al blogului meu, de aceea vă și încurajez să participați. Este o bună ocazie să vă faceți un cadou de sărbători și să-mi oferiți și mie bucuria da a vă vedea câștigând. Ce trebuie să faceți pentru a participa? Să intrați pe acest site, până pe ianuarie, și să răspundeți la 5 întrebări, al căror răspuns vă va aduce mai aproape de Germania, pentru că veți descoperi pe site toate informațiile de care aveți nevoie. Mult succes vă doresc!