Cinci ani în care am învățat că visurile se trăiesc câte puțin în fiecare zi – uneori mai intens, alteori păstrate într-un colț al inimii, așteptând momentul să devină realitate.

Cinci ani în care am învățat să iubesc și să apreciez (și mai tare) natura și animalele.

Cinci ani în care oamenii m-au surprins constant și mi-au arătat cât de asemănători suntem, de fapt. În care am descoperit infinite fețe ale frumuseții și ale bunătății.

Cinci ani în care am simțit că trăiesc câte o viață în fiecare loc nou descoperit. În care fiecare pas făcut pe alte meleaguri m-a transformat într-o nouă versiune a mea.

Cinci ani de emoții și de bucurii.

Astăzi este și aniversarea mea, nu doar a blogului meu. Nu știu ce drum aș fi urmat dacă nu l-aș fi ales pe acesta, însă știu că acum sunt exact unde trebuie. Unde este locul meu, făcând ceea ce mă împlinește.

Iar bagajul de trăiri, oamenii care mi s-au alăturat, voi toți, lumea care mi-a permis să o descopăr și să fac parte din ea confirmă faptul că, în urmă cu cinci ani, am luat cea mai bună decizie a vieții mele.

Am povestit, an după an, despre tot ce am acumulat pe parcurs. De fapt, totul s-a schimbat complet și, în același timp, a rămas la fel. Mi-au rămas dorințele de a face, de a vedea, de a descoperi, dar s-au amplificat determinarea, încrederea, răbdarea, curajul și credința.

Acum vreau doar să ridic un pahar de șampanie, să mulțumesc pentru tot și să îmbrățișez experiențele care vor urma.

Vă mulțumesc, dragi visători, pentru că faceți parte din poveste! Nu uitați: visați, trăiți, visați din nou! 🙂

 

P.S.: Nu uitați să mă urmăriți și pe Facebook și Instagram și, mai nou, pe TikTok. Acolo vă prezint lumea descoperită de mine. 🙂