Bine te-am găsit, primăvară! Mi-ai lipsit mai mult ca niciodată, pentru că știam tot ce aveai să aduci cu tine. Multe călătorii, multe proiecte frumoase și multe provocări. Una dintre ele este Spring SuperBlog, ediția de primăvară a competiției la care m-am bucurat să particip în toamnă. De fapt, cea mai longevivă competiție de blogging din România, cea căreia i se alătură zeci de bloggeri și sponsori entuziaști și nerăbdători să se afirme în blogosfera românească.

Ce a însemnat pentru mine prima participare la SuperBlog puteți citi aici, am povestit întreaga experiență și principalele lucruri pe care le-am învățat. Dar, pentru că știu că mă așteaptă multe altele să le descopăr, am decis să mă alătur din nou acestei aventuri.

De ce am ales să particip la Spring SuperBlog 2017?

Pentru că îmi plac provocările și pentru că îmi place să mă autodepășesc. Pentru că îmi place să fiu motivată mereu, să descopăr în mine resursele necesare pentru a continua și pentru a crea lucruri frumoase chiar și atunci când am senzația că nu mai pot. De fapt, mai ales atunci, pentru că acelea sunt momentele care dau naștere unora dintre cele mai puternice mesaje. Pentru că îmi doresc trofeul, visez la el și mă simt motivată să îl câștig. Pentru că îmi este dor de emoțiile trăite în toamnă și pentru că vreau să descopăr noi emoții acum.

Așa că, timp de o lună, pe lângă subiectele despre călătorii, veți găsi pe blogul meu și articole cu teme dintre cele mai variate, care vor fi un excelent prilej de a-mi testa creativitatea și imaginația. Îmi doresc să evoluez, să descopăr oameni noi și să îi cunosc mai bine pe cei pe care i-am întâlnit deja. Îmi doresc să mă descopăr pe mine, cu și mai multă energie și cu și mai mult entuziasm. Și îmi doresc un rezultat foarte bun, pentru care am de gând să mă implic 100%.

De ce recomand tuturor bloggerilor să participe?

Pentru că este cea mai bună oportunitate de a vă testa și de a vă depăși limitele. De a scrie organizat, despre subiecte pe care nu vă imaginați că le-ați putea aborda și chiar de a vă surprinde rezultatul muncii voastre. Și eu am spus la ediția din toamnă, atunci când vedeam anumite teme, că nu știu cum aș putea scrie despre subiectele respective. Și fix acestea au fost cele care mi-au adus cea mai mare satisfacție. Este minunat să fii mândru de tine și să depășești fiecare barieră (aparentă) pe care însăși mintea ta o stabilește.

Recomand participarea pentru toate lucrurile pe care le învățăm din această competiție. Învățăm de la noi, de la ceilalți concurenți, de la sponsori, de la organizatori. Fiecare persoană întâlnită are propria poveste și propriul mesaj, pe care le descoperim dacă suntem suficient de atenți.

Am avut dubii. Mari. Dar, în acest moment știu că vreau să fac parte în continuare din această aventură. Vreau să o trăiesc din nou și vreau să mă implic cât de mult pot. Pentru că intenționez, la fel ca toți ceilalți participanți, să îmi canalizez toată energia spre această competiție și să îmi transpun în scris toate emoțiile. Să înceapă spectacolul creativității!

Spring SuperBlog 2017


Pentru a vă înscrie, tot ce trebuie să faceți este să completați acest formular, iar mai apoi, timp de o lună, să fiți în formă la fiecare probă. Competiția începe odată cu venirea primăverii, respectiv 1 martie. Mult succes și inspirație!