„Rochia aceasta este perfectă pentru Egipt! Iar aceasta pentru Tenerife! Pe cea albă o voi purta în România!” Fiecare călătorie pornește cu mult înainte de a ajunge în destinația dorită. Începe cu stabilirea programului, a obiectivelor și, mai apoi, cu alegerea ținutelor, astfel încât să se asorteze cu fiecare loc vizitat. Trăiesc propriile povești de călătorie în timp ce îmi pregătesc bagajul, pe măsură ce găsesc rochiile potrivite. Și, în tot acest proces, economisesc, pentru că aleg să îmi fac cumpărăturile pe Tipli.ro, un portal de cash-back care îmi oferă bani înapoi pentru comenzile online.

Tipli.ro

Tenerife

Tipli.ro

Egipt

Tipli.ro

România

 

Cum funcționează Tipli.ro?

 

Pentru a primi bani înapoi pentru cumpărăturile online, tot ce a trebuit să fac a fost să îmi creez cont pe Tipli.ro, să aleg magazinul dorit și, mai departe, să plasez comanda cum o fac în mod obișnuit. Indiferent dacă alegem site-ul sau aplicația, vom fi redirecționați către magazinul de unde dorim să facem cumpărăturile.

De aici, totul a decurs așa cum știam — inclusiv indecizia mea, așa că, din nou, am ajuns să iau mai multe produse, pentru că mi-a fost greu să aleg. 🙂 De data aceasta am optat pentru AboutYou, pentru că îmi achiziționez frecvent ținutele de călătorie de aici, indiferent de perioada anului (când călătorești iarna în destinații însorite, mai greu găsești rochii printre atâtea geci și paltoane). Peste 400 de magazine online ne așteaptă pe Tipli.ro, incluzând unități de cazare, îmbrăcăminte, librării, parfumuri, cosmetice și multe altele, pentru ca experiența noastră de shopping să fie una ușoară, rapidă și economică.

Recompensa, stabilită de fiecare magazin în parte, va fi disponibilă în cont după 48 de ore și, de aici, va putea fi virată într-un cont bancar, indiferent de suma acumulată (nu este necesară o valoare minimă), după confirmarea magazinului.

Simplu, nu? Parcă ar merge și o pălărie. 🙂 Sau, mai bine, o nouă călătorie.

Tipli.ro

M-am înregistrat gratuit

Tipli.ro

Am ales din meniu magazinul AboutYou

Tipli.ro

Și am fost redirecționată către aplicația magazinului, unde aveam deja produse favorite. 🙂 Tot ce a trebuit să fac a fost să aleg — dificil, știu. 🙂

 

Primești 30 de lei la prima comandă pe Tipli.ro

 

Dacă v-ați gândit că veștile bune se termină aici, vreau să vă spun că Tipli.ro oferă și un cadou de bun venit. Este vorba despre suma de 30 de lei, care va fi transferată în cont, pe lângă recompensă, după efecuarea primei comenzi. Tot ce trebuie să faceți este să accesați acest link și, mai apoi, să urmați toți pașii prezentați mai sus (alegeți magazinul și plasați comanda în mod normal).

Tipli.ro

Toate recompensele sunt vizibile în cont

 

Uite așa, pentru mine, întrebarea „Eu cu ce mă îmbrac?” a devenit „Eu cât loc mai am în bagaj?”, iar răspunsul, de obicei, este zero. 🙂 Pentru că niciodată nu sunt prea multe rochii, ci doar prea puține ocazii de a le purta. Gata bagajul de călătorie pentru vara aceasta? Al meu a primit o rochie în plus. Să fie. Sau mai multe. 🙂

Și a primit și promisiunea că fiecare ținută va avea parte de propriile povești și că va trăi, alături de mine, momente greu de uitat sau de egalat. Pentru că, dacă am destinația, imaginea și povestea, succesul vacanței este unul asigurat. Și, acum, și al bugetului, pentru că majoritatea cumpărăturilor mele se desfășoară online.

Dacă aveți întrebări, nelămuriri sau curiozități legate de platforma Tipli.ro, nu ezitați să mi le adresați în comentarii. Și nu uitați de bonusul aferent primei comezi. Călătorii frumoase vă doresc și alegeri inspirate! 🙂

 


Nu uita că îmi poți urmări poveștile și pe Tik Tok, pe Facebook și pe Instagram.


Citește și alte articole despre România, grupate aici.