După ce m-am familiarizat cu tot ce înseamnă cultură thailandeză și filosofie budistă (nu au lipsit din program vizitarea templelor, degustarea preparatelor locale, achiziționarea de suvenire și de produse tradiționale sau descoperirea vieții de noapte din Patong), a venit momentul să mă bucur și de frumusețea (încă) sălbatică a naturii din acest colț de lume. Așa că am pornit către Phi Phi Islands, unele dintre cele mai îndrăgite destinații pentru plajă și snorkeling din Thailanda.

Cum a fost ziua, ce am descoperit, dar și cum am încheiat-o (tot în apă), vă invit să urmăriți în cel mai recent video de pe canalul meu de YouTube, Dreamer on the map (link la finalul articolului). Vă spun doar că realitatea mi-a întrecut cu mult așteptările și că mi-am ales și o insulă favorită, una cât o palmă de pământ (sau nisip). Așadar, „meniul” este compus din ape turcoaz, pești colorați, fructe exotice, cocktailuri băute pe plajă, maimuțe în habitatul lor, un apus demn de o țară tropicală, relaxare la spa (după o zi atât de încărcată) și o seară plină, așa cum trebuia să fie ultima petrecută în Phuket. Enjoy! 🙂

Nu uitați să apăsați butonul de subscribe, dar și clopoțelul care vă ajută să primiți notificări de fiecare dată când postez un nou video. Ajută și dacă dați like și share, pentru a mări comunitatea visătorilor. ?

Fiind la început în acest domeniu, m-ar ajuta foarte tare să aflu atât părerile, cât și dorințele voastre legate de ce v-ar interesa să urmăriți sau pe ce să mă axez în vacanțele viitoare. Călătorii frumoase vă doresc!

Vă mulțumesc din suflet, vă doresc vizionare plăcută și vă invit să mă urmăriți în continuare aici, pe blog, pe Instagram, pe Facebook și, de acum înainte, și pe YouTube.


Urmărește și:


Citește și: Croazieră către Phi Phi Islands sau cum să petreci o zi în paradis