Chiang Mai, orașul thailandez care mi-a ajuns la suflet mai repede și mai puternic decât oricare alt loc din țară (ceea ce am întâlnit în Thailanda a fost diferit de la nord la sud, însă de o frumusețe incredibilă oriunde). Poate a fost de vină vegetația bogată, se poate să fi contribuit și atmosfera extrem de liniștită, sau poate că numărul mare al templelor existente aici îi proiectează orașului un aer de poveste.

Am știut că îl voi îndrăgi de cum am făcut primii pași în afara aeroportului și, mai apoi, în afara hotelului. Vă invit să descoperiți în vlogul de mai jos cum a arătat prima mea întâlnire cu acest colț de lume și să parcurgeți, preț de un sfert de ceas, o zi întreagă desfășurată în vechea capitală a regatului Lanna (cel care s-a căsătorit, asemeni prințului și prințesei care urmau să le moștenească, cu regatul Siam, și împreună au format actualul regat al Thailandei; am putea spune că Țara Zâmbetelor a luat naștere dintr-o poveste de dragoste și nu am fi deloc departe de adevăr).

Nu uitați să apăsați butonul de subscribe, dar și clopoțelul care vă ajută să primiți notificări de fiecare dată când postez un nou video. Ajută și dacă dați like și share, pentru a mări comunitatea visătorilor. ?

Fiind la început în acest domeniu, m-ar ajuta foarte tare să aflu atât părerile, cât și dorințele voastre legate de ce v-ar interesa să urmăriți sau pe ce să mă axez în vacanțele viitoare. Călătorii frumoase vă doresc!

Vă mulțumesc din suflet, vă doresc vizionare plăcută și vă invit să mă urmăriți în continuare aici, pe blog, pe Instagram, pe Facebook și, de acum înainte, și pe YouTube.


Urmărește și:


Citește și: 5 motive pentru a vizita Chiang Mai, cel mai frumos oraș din Thailanda