Cât de mare poate fi un vis mare? Și cât de mult îl păstrăm în interiorul nostru, până când găsim curajul necesar de a-l urma? Din momentul în care am luat decizia de a-mi urma propriul vis, am știut că drumul are o singură direcție. Am știut că nu pot privi înapoi decât pentru a conștientiza lucrurile pe care le-am învățat pe parcurs și experiențele pe care le-am acumulat. Am știut că iubesc să trăiesc fiecare zi ca și cum visul mi s-a îndeplinit deja. Și poate că aceasta este cheia, poate că nu trebuie așteptate un anume moment și o anume întâmplare, ci doar să ne acordăm ocazia să avem parte de viața pe care ne-o dorim.

Astăzi, blogul meu este nominalizat de către eTravel Awards pentru titlul de cel mai bun blog de călătorii din România. Nu m-am gândit niciodată la o recunoaștere de asemenea amploare și nu am simțit-o niciodată ca fiind parte din visul meu. Eu îmi doresc, mai mult decât orice, să „zburd” prin lumea întreagă și să adun povești pe care să le primiți în sufletele voastre.

Nu pot să neg faptul că m-ar bucura și m-ar onora o astfel de realizare și însăși nominalizarea este un prilej de bucurie pentru mine. Nu pot să neg faptul că, prin voturile primite, simt că mesajele mele sunt recepționate, mă simt susținută și încurajată să continui pe acest drum. De aceea vă scriu acum, cu rugămintea ca, dacă simțiți că merit votul vostru, să îmi acordați câteva secunde din viață pentru a vota Visător prin lume.

Este foarte simplu, trebuie doar să intrați pe acest link, să introduceți adresa de mail, unde veți primi lista cu nominalizații, de unde vă puteți alege preferatul. Vă sunt recunoscătoare pentru energia pe care mi-o transmiteți și vă mulțumesc pentru alegerea făcută, indiferent care va fi aceasta!


eTravel Conference este cel mai mare eveniment dedicat industriei de turism din România, ce va avea loc pe data de 24 octombrie 2018 la Hotel Crowne Plaza București. În cadrul eTravel Awards vor fi premiate cele mai eficiente și inedite proiecte din industria online a turismului românesc. Dacă  doriți să participați, vă puteți înregistra aici