Sursa Foto: Residence Hotels

Se apropie ziua mea și mi-am propus ca anul acesta să mă gândesc mai puțin la trecut și mai mult la viitor. Mi-am propus să pășesc către obiective mai mari în noul an, deoarece, pentru mine, anul începe odată cu aniversarea. Cum atmosfera de la Residence Hotels am descoperit-o și am fost fascinată de tot ceea ce un hotel boutique îmi poate oferi, am decis să mă las cucerită și de restaurantul hotelului, pentru a crea o seară care să fie începutul viitorului meu. Vreau să-mi celebrez reușitele și toate momentele pe care mi le-am creat singură, de aceea am ales restaurantul Oliviers, situat în cadrul hotelului Arc do Triomphe. Alături de cele mai dragi persoane mie, voi petrece o seară într-o atmosferă elegantă și liniștită, deoarece nu caut agitație, îmi doresc un loc în care să am parte de emoții împreună cu toți cei apropiați. Un loc în care să ne regăsim, în care să fim noi, în care să avem ocazia să ne evidențiem și, în același timp, să simțim că ne identificăm cu el. Să fim o parte a atmosferei create, ca mai apoi să descoperim puterea de a străluci. Îmi doresc un eveniment doar al meu, care să devină mai mult decât atât, să fie o trăire. Să nu pot să îmi dau seama dacă gustul, aspectul, atmosfera sau amabilitatea au fost cele care au dat plusul prin care o seară specială devine una de neuitat, devine un reper în viața mea.

Sursa Foto: Residence Hotels

Sursa Foto: Residence Hotels

Am penița în mână, iar restaurantul Oliviers este martorul. Este cel care desăvârșește planurile mele. Este cel unde, peste încă un an, mă voi întoarce pentru a descoperi o nouă Oana. Dar nu doar atunci, ci de fiecare dată când Bucureștiul mi se va deschide. Mă voi întoarce în locul în care știu că a început totul și căruia știu că i-am făcut o promisiune. Promisiunea pe care mi-am făcut-o mie, iar el o păstrează vie. Aceea de a fi, cu fiecare an, persoana de care să fiu mândră și la care mă pot raporta de fiecare dată.

Vă dați seama câte evenimente au avut ca martor acest restaurant situat în cel mai boem sector al Bucureștiului, sectorul 1? Câte amintiri ale oaspeților au devenit și amintirile gazdelor? Câte povești sunt ascunse între acești pereți și câte așteaptă să fie scrise? Așa și eu, am decis să plasez povestea aniversării mele, povestea unui nou început, în cadrul restaurantului Oliviers.

Sursa Foto: Residence Hotels

Sursa Foto: Residence Hotels

Un loc care pare să se bucure alături de mine, cu o echipă care îmi simte și îmi înțelege emoțiile, nerăbdarea și bucuriile. Întotdeauna am ales locurile în funcție de semnificații. Și m-am întors către ele, de fiecare dată, prin prisma relațiilor create. Cu mine, cu ele, cu atmosfera. Cu o melodie care să îmi amintească de locul respectiv, cu un decor care să îmi transmită respect și atenție pentru detalii, acel respect care pornește de la noi, se transmite în jurul nostru, iar apoi se întoarce tot către noi.

Pentru că iubesc călătoriile, ce poate fi mai frumos decât să descopăr bucătăria mediteraneană în țara mea? De ce să nu fiu mai aproape de locurile pe care le-am vizitat, dar, în același timp, aproape de cel mai drag loc mie, România? De aceea optez pentru un restaurant cu specific mediteranean din București. Presimt că îmi va fi foarte greu să aleg dintre atâtea sortimente preparate din ingrediente biologice, produse care încântă atât ochii, cât și mintea, acelea despre care știu că sunt sănătoase și care sunt prezentate tocmai pentru a avea parte de o adevărată experiență gastronomică, transformată în artă. Arta de a iubi și a oferi ceea ce iubești, de a îmbina știința cu frumusețea. Arta de a pregăti aperitive, supe, feluri principale folosind ingrediente provenite de la producătorii autohtoni și deserturi folosind rețete unice, îmbinând specialitățile franțuzești cu prăjiturile de casă. Pește, fructe de mare dintre cele mai diverse, salate sau paste, toate mă așteaptă să le testez. Printre atâtea sortimente, mă simt ca atunci când îmi place foarte tare o carte și abia aștept să o termin, pentru a o reciti. Așa simt și cu acest restaurant din București, abia aștept prima întâlnire, pentru a deschide un lung șir al vizitelor mele.

Sursa Foto: Residence Hotels

Sursa Foto: Residence Hotels

Rezerv o masă la restaurantul Oliviers și o seară pentru viitorul meu. Dintre cele peste 80 de locuri disponibile, o masă va fi pentru mine și pentru familia mea. În orele petrecute acolo, îmi doresc să simt o întreagă echipă care pare că mă cunoaște, care pare că se identifică cu povestea mea, care pare că face parte din momentul meu. Acei oameni care dau valoare locului, loc în care se împletește o armonie de emoții, dând naștere unui ambient atât de elegant și rafinat.

Sursa Foto: Residence Hotels

Sursa Foto: Residence Hotels

Spațiile le asociez cu oamenii și cu evenimentele. Pe acesta îl asociez cu mine și cu evenimentele ce vor urma. Cu încredere și determinare, cu eleganța care vreau să îmi caracterizeze viața. Toate lucrurile încep dintr-un punct și se întorc, parcă, tot spre acel punct. Eu am ales ca punct de plecare restaurantul Oliviers și îmi doresc ca în fiecare an să revin și să privesc cu drag în urmă. Îmi plac tradițiile, îmi place să revin în locuri dragi, îmi plac locurile care capătă semnificație, îmi plac oamenii care transpun pasiunea la nivel de artă. Îmi place să descopăr arta la orice nivel, iar, dacă ea este mai mult decât atât, dacă devine inspirație, atunci mă bucur să o descopăr în orice colț al restaurantului Oliviers!

Nu mă atașez de locuri decât în măsura în care mă identific cu fiecare dintre ele și reușesc, într-un fel, să le asociez cu evenimente din viața mea, de aceea le aleg cu mare grijă. Eu am ales restaurantul Oliviers pentru a-mi celebra viitorul. Vă recomand și vouă să fiți dirijorul și orchestra și armonia vieții voastre, iar restaurantul Oliviers să fie simfonia care dă culoare fiecărui eveniment. Un viitor strălucit începe prin rafinament și eleganță!

Sursa Foto: Residence Hotels

Sursa Foto: Residence Hotels


Articol redactat pentru competiția SuperBlog 2016