Până sâmbătă, 2 februarie, Qatar Airways îi invită pe toți pasionații de călătorii la primul pop up de călătorii din România, pe care îl găsim în incinta Promenada Mall, la etajul 1. Putem descoperi inspirație pentru viitoarele călătorii exotice, putem pleca acasă cu un tatuaj cu henna sau cu numele nostru scris cu simboluri japoneze – *detalii despre programul fiecărei activități găsiți mai jos – sau putem deveni norocosul câștigător al unei vacanțe în Thailanda.

 

Câștigă și tu o vacanță pentru două persoane în Thailanda!

 

Pentru a vă înscrie la concurs, tot ce trebuie să faceți este să vizitați standul Qatar Airways din Promenada Mall și să completați un formular prin care vă înscrieți la newsletterul companiei. Premiul este o vacanță în Țara Zâmbetelor pentru două persoane, care include zbor și cazare timp de 7 nopți, oriunde vă doriți în țară – și unde operează compania aeriană, desigur –, inclusiv în mai multe destinații ale Thailandei.

Extragerea fericitului câștigător va avea loc pe data de 15 februarie – regulamentul complet al concursului poate fi citit în cadrul standului sau puteți găsi aici mai multe informații.

 

Creează-ți propria poveste!

 

Așa ne îmbie Qatar Airways să facem și ne oferă inspirație pentru a descoperi locurile fascinante ale lumii. Pe lângă faptul că putem citi despre destinații exotice, avem posibilitatea de a călători chiar și pentru câteva momente în Japonia, timp în care numele nostru va fi scris cu frumoase simboluri japoneze, sau ne putem simți mai apropiați de fascinanta cultură orientală printr-un tatuaj cu henna.

Tatuaj cu henna la standul Qatar Airways

Tatuaj cu henna la standul Qatar Airways

 

Eu voi pleca în scurt timp cu Qatar Airways în Thailanda, însă deja mă gândesc la o nouă vacanță. Este atât de greu să aleg dintre atâtea destinații și culturi! V-ați făcut deja planuri pentru anul 2019? Care va fi următoarea țară pe care o veți descoperi?

 


* Program tatuaj cu henna: 31 ianuarie: 12:00 – 15:00; 01 februarie: 17:00 – 20:00; 02 februarie: 16:00 – 19:00

* Program caligrafie japoneză: 31 ianuarie: 17:00 – 20:00; 01 februarie: 12:00 – 15:00; 02 februarie: 10:00 – 13:00