Articolul de astăzi este despre visuri devenite planuri, despre curajul de a le urma și despre bucuria de a forma altele noi. Un visător își imaginează, iar mai apoi acționează. Un visător luptă și învață și merge mai departe. Blogul ExTraViTa m-a inspirat, iar, mai apoi, autoarea lui, Mirela Șurghie, m-a motivat. Mi-a dat încrederea de care am avut nevoie și m-a ajutat să descopăr speranța pe care o căutam. Așa a apărut Visător prin lume, care este un visător echilibrat. Cum am reușit acest lucru? Mi-am ascultat instinctul, de fiecare dată. Și am acționat, chiar și atunci când credeam că nu îmi pot îndeplini visul. Mi-am dorit să văd lumea, dar din lume fac și eu parte. Așa că am început călătoria perfectă către mine, în primul rând, și am învățat să mă bucur de momente. Am învățat că evenimentele neprevăzute nu trebuie să fie neapărat necesități, pot fi dorințe îndeplinite. Da, evenimentele intervin în planurile noastre, dar, în același timp, ne îmbogățesc amintirile. Un visător nu trebuie să fie dezinformat, el este acela care știe că visurile se pot îndeplini și care face orice pentru acest lucru, luând cele mai bune decizii.

Sursa Foto: getfrank.co.nz

Sursa Foto: getfrank.co.nz

Misiunea mea este să vă încurajez să vă îndepliniți visul. Să descoperiți romantism și aventură, tradiții și tehnologii, dovezi ale trecutului și ale viitorului. Să trăiți și să simțiți în modul vostru fiecare colț de lume. Să aduceți lumea mai aproape de voi, să vă priviți numele pe un bilet de avion sau de tren, iar mai apoi să vă priviți pe voi în locul în care ați visat.

„Valiza mea nu este plină cu hârtii, ci cu amintiri!”

Acesta poate fi începutul. Poate fi sloganul și impulsul. Poate fi provocarea cu noi. Poate fi primul pas și toți cei care vor urma. Din experiența mea, orice lucru amânat va ajunge să nu se mai îndeplinească. Orice decizie luată acum ne va plasa în viitor. Sau, mai bine spus, va aduce viitorul mai aproape de noi. Vom găsi resursele, de orice fel. Materiale, emoționale. Mintea noastră va lucra în acea direcție dacă ne dorim ceva și ne propunem să ne îndeplinim dorința.

Am un proiect personal, în care vreau să vă includ pe toți. Vreau să vă arăt că lumea ne așteaptă. Și, chiar și atunci când spunem că nu se poate, vom găsi variante. Vrem să umplem valiza cu amintiri? Atunci trebuie să acționăm acum. Putem găsi soluții, de exemplu, apelând la un credit rapid pentru a ne planifica acum călătoria. Să visăm nu costă nimic! Știți ce nu mai costă? Să apelăm la brokerii de credite AVBS. La fel și primul credit rapid. Este un credit gratuit, deoarece pentru primul nu se plătește dobândă.

Visator prin lume

Milano, Italia

Am o pasiune din a lua cu mine, într-un fel, locurile pe care le vizitez. De aceea, am dezvoltat proiectul meu de suflet, cu bilețele care transmit un mesaj. Vă invit și pe voi să faceți același lucru. Putem promova creditul rapid, alături de îndeplinirea visurilor, printr-o călătorie realizată de către toți bloggerii parteneri, prin care să facem poze în diferite locuri ale țării sau ale lumii, cu un bilețel pe care să scriem: Valiza mea nu este plină cu hârtii, ci cu amintiri!”. Plasăm sigla AVBS Credit pe bilețele și ne promovăm deciziile și hotărârea de a le lua, ne promovăm visurile și curajul de a le urma. Îi invit, astfel, pe Amalia Marinescu (Goleanu), Cristina Lincu, Dan Coscai, Daniel Botea, Cristina Chifu, Mirela Șurghie, Adriana Tîrnoveanu, Alina Gheorghe, Christian Hertzug, Cornelia Crina Popa, Georgiana Mihăilă, Robin Molnar, Dana Lalici, Em Sava, Manuel Cheța, Bianca Alexandra Bîzîiac, dar și pe autorii blogului colectiv ArenaIT, să înceapă acest demers chiar în locurile dragi lor, din orașele în care locuiesc. Fiți visători și creați noi visători!

Turnul Chindiei, Târgoviște

Turnul Chindiei, Târgoviște, România

avbs-credit1

Eu le propun celor care încearcă sau chiar reușesc să facă din călătorit un lucru constant, dar și nu numai, să pornească într-o nouă aventură. Un proces prin care să arate tuturor o altă față a lumii. O excursie care să aibă fix acest scop, acela de a atrage. Către noi, către lume, către posibilitățile pe care le avem de a ne îndeplini visurile. Către investiții care ne ajută să ne dezvoltăm. Excursia poate dura o zi sau mai multe, poate avea orice destinație, în țară sau în străinătate, iar în urma ei vor rămâne dovezile vii. Acele bilețele, sub formă de poze, în locurile cele mai frumoase ale lumii. Îmi propun să schimb mentalități, nu să fie doar o decizie de moment. Să fie primul pas către un lung șir de astfel de alegeri. Oamenii pot deveni mai receptivi la ideea de a călători, dar și la ideea unui credit. Creditul rapid se rambursează în 30-45 de zile, însă experiențele nu. Acestea devin amintiri și ne ajută să ne umplem valiza.

Lisabona, Portugalia

Lisabona, Portugalia

Toate fotografiile realizate vor forma un video, ce va rula zilnic, timp de o lună, la TVR 2. Demersul nostru va fi susținut și de Lynx TV România, prin emisiuni de promovare, de Comunicate de presă, prin prezentarea acestui proiect și a evoluției lui, dar i se poate alătura oricine își dorește să schimbe ceva. Noi îl vom promova pe toate blogurile participante și vor fi îndemnați toți cei care au avut astfel de experiențe să le împărtășească. Pentru că modelul personal este cel mai puternic. Poate vor apărea testimoniale în secțiunea Blog a site-ului avbs.ro, în care vom aduna poveștile tuturor. În care oameni normali, ca mine și ca voi, vor povesti cum o oportunitate de care au știut să profite și o decizie luată la momentul potrivit le-au arătat o altă față a lumii. La propriu și la figurat.

Visator prin lume

Barcelona, Spania

Orice călătorie mi se pare o investiție și orice investiție către noi mi se pare cea mai bună alegere, indiferent dacă optăm pentru locuri apropiate de noi sau pentru cele mai îndepărtate. Ne trebuie doar curajul de a ne urma visurile. Cu un credit rapid, puteți fi mai aproape de destinația visată. Nu. Cu un credit rapid, puteți fi în destinația visată. Trăim o perioadă în care companiile aeriene se întrec în oferte, în care putem ajunge chiar și în Statele Unite ale Americii cu 350 de euro. Și să ne și întoarcem! Exact 1500 de lei, cei pe care îi putem accesa printr-un astfel de credit rapid, așa cum trebuie să fie și deciziile noastre.

Aveți peste 18 ani? Înseamnă că puteți călători singuri, iar în statele membre ale Uniunii Europene, doar cu buletinul. Știți ce mai puteți face doar cu buletinul? Puteți obține un credit până la salariu. Unele Instituții Financiare Non-Bancare (IFN) acordă persoanelor peste 18 ani, altele celor peste 24. Fără adeverință de venit, doar printr-un apel telefonic. Este necesar, bineînțeles, un venit, indiferent de sursă, dar orice lucru frumos are nevoie de un minim de efort, nu? Iar rezultatele se vor întoarce către noi sub forma celor mai puternice trăiri.

Porto, Lisabona

Porto, Portugalia

Și eu m-am împrumutat atunci când a intervenit o oportunitate. De la prieteni, de la rude, însă îmi place independența. Pot apela la un astfel de credit și pot restitui banii la următorul salariu, în 30 sau 45 de zile, în funcție de instituția care finanțează. Pe mine și visul meu. Iar eu pot să am visuri din ce în ce mai mari, pentru că visătorul din mine vrea să viseze în continuare.

Am visat și am avut parte de multe călătorii în interiorul, dar și în exteriorul țării anul acesta. Dar, mai mult decât atât, am călătorit spre mine și am „aterizat” la SuperBlog și nu oricând, ci în a 13-a ediție, unde jurizează chiar și o pisică neagră. Dar nu a fost cu ghinion, din contră. M-am întâlnit cu o nouă Oana. Una pe care mi-a plăcut să o descopăr. Călătoria perfectă poate fi realizată doar atunci când știm să trăim momentele și să ne bucurăm de ele. Acum simt că este rândul meu să inspir. Oricine poate călători, iar AVBS Credit mă susține în demersul meu de a vă încuraja să transformați visurile în planuri.

Tu ce ai făcut pentru visul tău? Aștept povestea ta de visător, dar fii mai mult decât atât, fii înfăptuitor!

Am trimis o valiză către tine. O umpli?

Visator prin lume


Articol redactat pentru competiția SuperBlog 2016