Se întâmplă mâine, la JW Marriott Grand Hotel. Este vorba despre cel mai mare eveniment de social media din România, Webstock. Este al doilea an consecutiv când particip și mă declar la fel de nerăbdătoare ca prima dată. Anul trecut, acesta era primul eveniment de acest gen la care participam, la scurt timp după ce blogul meu a devenit realitate. Urma să cunosc oameni cu pasiuni similare cu ale mele, urma să le descopăr poveștile, urma să îi întâlnesc pe mulți dintre cei pe care îi urmăream de ceva timp în mediul online, pe care îi admiram și din experiența cărora eram convinsă că voi avea multe de învățat.

Pe vremea aceea, eram foarte doritoare să particip la tot felul de evenimente, să cunosc cât mai multe persoane. Eram mândră de blogul meu, eram mândră de decizia mea de a crea unul. Acum, lucrurile stau ușor diferit. Unele s-au schimbat, altele s-au amplificat, iar unele au căpătat un nou sens. Sunt infinit mai mândră de blogul meu și de activitatea mea din mediul online. M-am implicat în diverse proiecte, am cunoscut multe persoane, am evoluat mult și am învățat multe lucruri.

Ce am înțeles, între timp, este că Webstock nu este doar un eveniment, este un ansamblu de evenimente. Este locul în care bloggerii, companiile, influencerii se reunesc pentru a-și revendica premiile la Gala Webstock, pentru a împărtăși din experiențele lor la micro-conferințele organizate în paralel, pentru a învăța lucruri noi și utile, ori pentru a lega prietenii, de ce nu?

Anul acesta, pe lângă dorința de a descoperi noi persoane, există și dorința de a mă întâlni cu prietenii pe care mi i-am făcut în timpul ce a trecut. Sunt convinsă că voi pleca la finalul acestei zile cu aceeași energie ca și anul trecut, cu aceeași determinare să mă implic, de fiecare dată, și mai mult, în tot ceea ce înseamnă evoluția blogului meu.

Despre Webstock 2017

După cum am mai spus, Webstock este cel mai mare eveniment de social media din România, organizat de Evensys în parteneriat cu Vodafone. Este adresat tuturor persoanelor care își desfășoară activitatea în mediul online, tuturor celor care au primit deja recunoaștere în urma implicării lor sau celor care caută această recunoaștere. Se desfășoară pe parcursul întregii zile și are în program două sesiuni de conferințe plus alte șase, acestea organizate în paralel, în serii de câte trei. Dacă legat de tema primei micro-conferințe m-am hotărât deja și știu sigur că voi participa la cea despre Instagram, pentru cea de-a doua încă am dubii, deoarece mi se par atrăgătoare toate, așa că, cel mai probabil voi alege la fața locului. Temele propuse sunt următoarele: Influencer Marketing, Blogging, Instagram, Best practices, New digital ideas, Visual marketing. Am ales Instagram deoarece este un canal media în continuă expansiune, căruia încerc să îi descopăr secretele și care îmi place din ce în ce mai tare. Aici puteți găsi profilul de Instagram al blogului meu.

Dacă nu ați reușit să ajungeți anul acesta la Webstock și doriți să fiți alături de comunitatea online, întreg evenimentul poate fi urmărit online aici. Iar eu voi fi activă pe profilul de Facebook și pe cel de Instagram.

Așadar, mâine dimineață am întâlnire cu mulți oameni frumoși și pasionați. Abia aștept să îmi primesc ecusonul! 🙂