Sursa Foto: Mannersmentor

Dragii mei,

Iată-ne ajunși în cea mai frumoasă perioadă a anului, aceea a Crăciunului, cea în care sacul Moșului este încărcat cu cele mai de preț cadouri, emoțiile. Se aude bucuria în aer și se simte nerăbdarea de a fi cu toții împreună. Pentru că știu că și voi iubiți, asemeni mie, toate lucrurile care ne bucură, în primul rând, sufletul, v-am pregătit, anul acesta, un cadou special: o întâlnire cu voi. Știu că în ultimul timp ați fost foarte ocupați, chiar și Moșul a avut mult de muncă pentru a potrivi cadourile fiecăruia, însă a apelat la Farmec și la produse eficiente, create de specialiști, pentru a avea grijă de voi. De piele, de păr, de tinerețe. De tinerețea corpului și prospețimea sufletului.

O să încep cu cel mai mic membru al familiei: Andra. Ție vreau să îți povestesc o întâmplare de acum 19 ani. Era primul tău Crăciun și prima întâlnire cu Moșul. Știi tu câte emoții avea sora ta mai mare? Se gândea că un copil de câteva luni nu se va putea bucura de prezența lui Moș Crăciun așa cum o face ea și, în același timp, se întreba oare ce cadou și-ar dori un om atât de mic. Peste ani, ea a aflat secretul: nu era vorba de ce și-ar putea dori puiul de om, ci de ce ar putea oferi Moșul. Și tocmai aceste emoții au fost cadoul lui. Bucuria de a petrece primul Crăciun în patru.

Sora ta se bucură că a putut să îți transmită din pasiunile ei sau că a putut contribui la cultivarea lor. În ultima perioadă ați format o echipă în tot, inclusiv în călătoriile de care v-ați bucurat împreună. De aceea, a pregătit pentru tine, împreună cu Farmec, ceva care să te ajute în viitoarele călătorii. Și care să îți amintească de toate lucrurile făcute împreună și de echipa „The Sisters” pe care o formați. O Casetă cadou Minitravel, ce conține deodorant antiperspirant, pastă de dinți, șampon și cremă hidratantă, toate ambalate într-o borsetă, este alegerea perfectă și, odată cu ea, poate încep planurile pentru o nouă excursie, nu?

Sursa Foto: farmec.ro

Sursa Foto: Farmec

Mama, tu ești următoarea. Moșul îți mulțumește pentru că tu te-ai ocupat de împărțirea cadourilor în fiecare an. Ai fost un veritabil ajutor și ai reușit, de fiecare dată, să aduci zâmbetul pe buze întregii familii. Mama, noi zâmbim pentru că suntem împreună cu toții, acesta este cel mai mare cadou. Moșul își amintește primii fulgi de zăpadă din fiecare an. Da, are o memorie fantastică! Își amintește că, de fiecare dată, prima zăpadă din an era ori de ziua ta, ori de ziua Oanei. Iartă-l pe Moș că acum 27 de ani nu a mai așteptat seara de Ajun pentru a-ți oferi cadoul, ți l-a trimis cu 12 zile mai devreme. Moșul ți-a pregătit anul acesta un cadou care să te ajute să-ți amintești de acea perioadă și de toți anii care au urmat. Mai exact, primii ani din viața fetelor tale. Mai știi tu că atunci când fiecare dintre ele dormea cu tine, mâinile lor erau nedespărțite de părul tău? Pentru a retrăi aceste momente, ți-am pregătit cadouri Farmec, sub forma unei Casete cadou Argan Plus Keratină, cu șampon și ulei de argan, pentru frumusețea părului tău de acum, dar și de atunci. Părul tău miroase a tinerețe, mama, și Farmec te va ajuta să îi menții prospețimea!

Sursa Foto: farmec.ro

Sursa Foto: Farmec

Tata, nu te-am uitat. Cred că ți s-ar potrivi și ție cadoul mamei, că doar a avut pe cine moșteni Oana. 🙂 Și, între noi fie vorba, îți amintești cum se „juca” în părul tău? Moșul se gândește cu drag la cărțile pe care îți plăcea să le oferi și știe că, datorită ție, acesta era, negreșit, unul dintre cadourile cele mai îndrăgite. Erau citite pe nerăsuflate sub un brad ca acesta, lângă care întreaga familie s-a reunit acum. Mirosul lui de bucurie și speranță este ceea ce a întregit fiecare tablou de Crăciun și cel pe care îl așteptau în fiecare an fetele tale, venind din mâinile tale. Oana simte și acum mirosul copilăriei, mirosul zăpezii și al jocurilor de iarnă, mirosul încrederii pe care tu o transmiteai de fiecare dată. Tata, pentru tine Moșul a pregătit o Borsetă cadou Gerovital H3 Men Seductive. Nu ești tu un adevărat cavaler cu cele trei doamne din viața ta? Ce i se potrivește cel mai bine unui domn decât un set format din spumă de ras, balsam după ras și deodorant antiperspirant? Tenul tău întotdeauna îngrijit este ceea ce te va menține veșnic tânăr și elegant.

Sursa Foto: farmec.ro

Sursa Foto: Farmec

Pentru Oana, Moșul a pregătit zâmbetele voastre, pentru că povestea noastră este bucuria din ochi și emoția trăită. Este devotamentul și iubirea față de oameni, față de familie, în primul rând. Îmi doresc să vă bucurați de toate cadourile primite și fiecare dintre ele să fie butonul pe care apăsați pentru a derula un film, filmul vieții noastre. Să nu vă emoționați, Moșul Oana vrea să vă vadă zâmbind acum și de fiecare dată. Bucuria sărbătorilor este aceeași, de fiecare dată. Dar, mai mult decât atât, este bucuria momentelor petrecute împreună. Este speranța viitorului pe care ni-l dorim, este recunoștința trecutului pe care l-am avut și este celebrarea prezentului pe care îl trăim. Farmec cunoaște aceste lucruri și le-a adunat pe toate în aceste casete cadou, care abia așteaptă să fie deschise, pentru a elibera toate zâmbetele strânse în ele.

Sunt Moșul vostru, pentru că nimeni nu va putea cunoaște mai bine emoțiile noastre, nimeni nu se va putea bucura mai mult ca mine de fericirea voastră, iar rolul lui Moș Crăciun acesta este: să se bucure de bucuria celorlalți.

Crăciun fericit!

Semnat,

Moș Oana

farmec2


Articol redactat pentru competiția SuperBlog 2016