Mi-am propus ca astăzi să merg, după o zi încărcată, la un film. În această seară doresc să pun pauză tuturor lucrurilor obositoare, care îmi consumă energia sau care mă copleșesc. Doresc să uit, pentru două ore, de pacienți, de probleme lor, care, într-un fel, devin problemele mele. Așa este, nu am învățat să mă detașez. Poate că, într-o oarecare măsură, nici nu am vrut. Îmi place să creez acea legătură de prietenie cu pacienții. Îmi place să mă regăsesc în fiecare dintre ei. Mâine va fi o zi importantă pentru mine și am atâtea emoții, încât mi-aș dori să devin invizibilă!

Trec puțin pe acasă, pentru a mă aranja. Presimt că nu voi mai pleca nicăieri. Oglinda, cea care nu cu mult timp înainte îmi era, parcă, lipită de mână, acum este cea pe care doresc să o evit cel mai tare. Cum am ajuns aici? Nici eu nu știu și mă întreb adesea. Unde a dispărut strălucirea? Caut răspunsul mai adânc în trecut și cred că descopăr principalele cauze. Îmi dau seama că toate alegerile neinspirate pe care le-am făcut m-au afectat și și-au lăsat puternic amprenta asupra mea. Cum îi pot eu ajuta pe ceilalți dacă nu mă pot ajuta pe mine, în primul rând? Simt că, începând de mâine, toate aceste probleme vor dispărea. Sunt doctor în frumusețe de atâția ani, iar acum, să fi eu, oare, cea care a descoperit secretul frumuseții?

Nu pot să nu mă întreb unde a dispărut acel lucru reprezentativ pentru mine, cel care mă făcea să fiu mândră de fiecare dată. Puțin câte puțin, apoi din ce în ce mai mult, părul a devenit o adevărată problemă, iar acum, o adevărată provocare. De ce am ignorat acest aspect? De ce m-am neglijat și am încercat mereu să ascund că am o problemă, pentru că nici eu nu acceptam că este, într-adevăr o problemă?

Cauza o știu, lipsa acțiunii nu pot să o înțeleg, însă. Cum pot fi doctor în frumusețe și da sfaturi, când eu însămi nu mă mai simt frumoasă? Fiecare dintre noi a avut o etapă de încercări, o etapă în care și-a căutat stilul. Dar acea etapă a trecut, de ce continuă să mă afecteze? Acestea sunt întrebările care mă macină și al căror răspuns îl evit. De ce am ezitat atât?

Da, cred că voi rămâne acasă în seara aceasta. Cred că voi alege, încă o dată, să mă ascund. Nu vreau să mă simt din nou neîncrezătoare. Nu vreau ca oamenii să îmi remarce slăbiciunea. Nu vreau să mă uit, oarecum cu o doză de invidie, la toate fetele de liceu și să îmi dau seama că acolo începe șirul greșelilor. „Fetelor, nimic din ceea ce încercați să faceți acum nu vă va face mai frumoase! Sunteți minunate așa cum sunteți! Tot ce aveți nevoie la vârsta aceasta este de o bună îngrijire a părului și a pielii, cu produse Farmec!”. Oh, de m-ar asculta! Sau de aș fi ascultat și eu, de-a lungul anilor, aceste sfaturi!

Recunosc, toate transformările aduse părului m-au adus în punctul acesta: când nu mai pot controla căderea lui. „Nu faceți ca mine!”, este ușor de spus. Dar cum să faceți? Cum să faceți să nu deveniți din Ilene Cosânzene, niște băieței cu alură de fetițe? Cum să vă îngrijiți unul dintre cele mai puternice semne de feminitate, părul?

Îmi trebuie o soluție, asta știu. Recunosc, am o problemă. Și tocmai eu, cea care reușește să aducă încredere miilor de femei care apelează la sfaturile mele, care folosesc produsele Farmec, tocmai eu nu mă pot ajuta? Refuz să cred acest lucru.

Am nevoie de un tratament care să îmi acorde vitalitate părului, de un tratament anticădere. Simt că niciunul dintre cele încercate până acum nu a avut puterea să mă ajute. De ce nu am curajul să arăt lumii întregi produsul la care am lucrat împreună cu specialiștii Gerovital, când toate produsele lansate de mine pe piață până acum au ajutat mii de persoane? Cred că știu răspunsul… Pentru că îmi este teamă de un eșec. Pentru că știu că este singura mea șansă de a-mi rezolva problema și, dacă nici eu nu reușesc, atunci simt că va fi fără rezolvare. Am lucrat mult la acest produs, de ce nu am curajul să îl folosesc și să spun: „El este secretul frumuseții!”? Trebuie să trec peste cel mai aspru critic, care sunt eu, și să recunosc că poate este șansa multor persoane. Mâine va fi lansarea tratamentului anticădere Gerovital H3 Derma+, nu mai pot amâna.

Sursa foto: farmec.ro

Sursa foto: farmec.ro

Cred că a venit momentul să îmi înfrunt temerile. Cred că, dacă reușesc, bucuria de a ajuta atât de multe persoane care se confruntă cu aceeași problemă va fi imensă! Cred că va fi cea mai mare recompensă și că toți anii de întrebări fără răspunsuri nu vor fi fost în van. Trebuie să încerc, știu că multe femei își doresc acest produs, creat de specialiștii Gerovital tocmai pentru a le face să se simtă din nou încrezătoare.

Tratamentul anticădere Gerovital H3 Derma+ este „copilul” meu, care acum s-a făcut mare. A venit momentul să plece de acasă și să înfrunte lumea singur. Eu voi sta mereu în spatele lui, pentru a-l susține. Da! Filmul poate să aștepte, un alt film este mai important acum: viața reală.

Acestea au fost gândurile pe care un doctor în frumusețe le-a avut cu o seară înaintea lansării tratamentului anticădere Gerovital H3 Derma+. Cred că lucrul la acest produs a devenit parte din mine și, pe măsură ce vedeam rezultatele, creșteau și temerile. Mă bucur că le-am depășit. Mă bucur că am ales să colaborez cu specialiștii Gerovital. A trecut deja o lună de când tratamentul a început să fie dea rezultate și simt că mi-am făcut prietene în toate colțurile lumii. Spun prietene, pentru că simt că ne leagă ceva. Am avut aceeași problemă și am reușit, în același timp, să o depășim. Simt că scopul meu a fost îndeplinit: mai multe zâmbete, mai multă încredere, mai multă fericire. Secretul frumuseții a fost împărtășit!

Ce face un produs Farmec să fie cu adevărat special? Bucuria conceperii. Entuziasmul pe care îl ai în momentul în care știi că poți fi parte la o schimbare. Că poți contribui, măcar cu o mică parte, la un întreg proces în urma căruia poți face oamenii fericiți. Cum să nu fie un produs-minune, când pentru asta a fost gândit? Pentru a face o mică minune în viața fiecăruia?

P.S. Din fericire, nu am nicio problemă legată de căderea părului, îl iubesc așa creț, răvășit, iubesc că are personalitate. Am făcut și eu alegeri neinspirate, dar le-am conștientizat la timp, iar acum nu aș schimba nimic la părul meu. După o lungă perioadă de îndreptat cu placa, vopsit excesiv, schimbat culori și multe alte experimente, am ajuns să mă simt minunat cu el așa cum este.

Mi-a plăcut să fiu doctor în frumusețe, chiar și imaginar. Puterea de a ajuta este incredibilă, iar bucuria de a face acest lucru nu se compară cu nicio altă emoție! Cred că mi-ar plăcea să am și în viața reală sentimentul că ajut oamenii să se simtă frumoși. Pentru că sunt! Mulțumim, Farmec, pentru că ne faci să ne simțim încrezători! Mulțumim pentru că ne faci să ne simțim mândri cu produsele românești!


Articol redactat pentru competiția SuperBlog 2016