Este ciudat cum anul trebuie să ajungă la final pentru a ne da posibilitatea de a începe din nou, mai încrezători și mai energici, tot ceea ce ne dorim să facem. Este ciudat cum timpul se termină, pentru fiecare an, însă ne dă ocazia să avem și mai mult timp. Timp petrecut cu familia, timp petrecut cu noi, timp pentru a ne bucura de micile plăceri ale vieții, cum ar fi ciocolata aceea pe care de multe ori ne-am refuzat-o, gândindu-ne la siluetă, îmbrățișările acelea pe care de multe ori am fost prea grăbiți pentru a le oferi, sau cadourile acelea despre care știm sigur că se potrivesc tuturor celor dragi. De fapt, ce cadou poate fi mai frumos decât însuși faptul că îi cunoaștem atât de bine, încât putem alege pentru ei?

Anul acesta, în luna cadourilor, vă propun să le oferim și să ne oferim timp. Și să ne gândim să facem mai des acest lucru, chiar și atunci când aparent nu am avea un motiv anume. Motivul, de fapt, este cel mai puternic, faptul că suntem împreună. Romanian Art&Craft vine în sprijinul nostru și ne oferă părți din noi. Părți din cultura, istoria și tradițiile noastre, părți din frumusețea României, care nu ar fi nimic fără românii ei. Și, pe lângă toate acestea, ne oferă povești.

Vi-l amintiți pe simpaticul Vlăduts, pe care l-am cunoscut la evenimentul organizat de Romanian Art&Craft la un Escape Room? Ei bine, el spune o poveste reinterpretată, care ajunge direct în sufletele noastre. Și dacă cineva crede că jucăriile sunt doar pentru copii, înseamnă că toți adulții sunt niște copii mai mari. Vlăduts are propria poveste, transpusă în imagini și în arome. Crăciunul are propria poveste, retrăită în fiecare an. Povestea ta care este? Acum este momentul să îți scrii povestea sărbătorilor de iarnă și să îi inviți pe toți cei dragi să facă parte din ea.

Romanian Art&Craft

Vlăduts a fost complicele meu în alegerea cadourilor…

Romanian Art&Craft

…care și-au făcut loc în tolba mea 🙂

Știi nucile acelea pregătite de bunica și, mai apoi, de mama ta? Ori turta dulce care miroase a copilărie? Miroase a liniște, a fericire, a inocență. După ani, am descoperit secretul rețetei: faptul că nimic nu se schimba. Că erau pregătite în fiecare an, cu aceeași pasiune, pentru aceiași copii, chiar dacă din ce în ce mai mari, rămași tot copii. Acesta este gustul pe care l-am descoperit la turta dulce Vlăduts. Cum să nu îl includ și pe el în amintirile mele, când el a fost cel care m-a făcut să retrăiesc aceste momente?

Ce ar fi să vă amintiți împreună de copilărie? Cu toții avem acasă un album al copilăriei, pe care îl răsfoim cu drag, din când în când. Când ați făcut acest lucru ultima dată? Ei bine, nici eu nu l-am mai deschis de mult. Anul acesta, lângă bradul care, pentru mine, simbolizează speranță, înconjurată de aromă de vanilie, am de gând să adaug în albumul meu de suflet cea mai importantă amintire a acestui an: pe noi toți.

Romanian Art&Craft

Nuci cu aromă de copilărie

Romanian Art&Craft

Nuci cu aromă de copilărie

Romanian Art&Craft

Turtă dulce cu parfum de amintire

Romanian Art&Craft

Turtă dulce cu parfum de amintire

Romanian Art&Craft

Cel mai mare iubitor de dulciuri 🙂

Îți amintești de biblioteca aceea în care tata și bunicul obișnuiau să colecționeze toate cărțile din lume? Nu erau ele chiar toate, dar ochii tăi de copil așa le vedeau. Mai știi cum aveau răspuns la orice întrebare, iar tu îți imaginai că dacă ai aduna informațiile din toate enciclopediile, cu siguranță că ei ar fi rezultatul? Ei bine, oferă-le ceva care să le amintească de spiritul de aventurier pe care au reușit să îl trezească în tine. Oferă-le ceva care să le amintească de potecile României, străbătute la pas, doar cu rucsacul în spate. Și de poveștile născute în fiecare aventură, care te fascinau de fiecare dată când le ascultai, iar în mintea ta deja se formau propriii eroi. Erau chiar ei. Și încă sunt…

Romanian Art&Craft

Cu gândul la România…

Romanian Art&Craft

…și la orașele ei pline de farmec

Păstrează un cadou special și pentru frații ori surorile tale. Amintește-le de momentele în care împărțeați fiecare bomboană, pentru a descoperi toate aromele. „Cutia aceasta nu este doar pentru tine, este pentru noi!”. Ce mai este pentru noi? Toate poznele, toate mustrările, toate râsetele. Prezența fiecăruia în viața celuilalt. Faptul că atunci când ne privim, ne regăsim unul în celălalt.

Romanian Art&Craft

Bomboane făcute pentru a fi împărțite

Romanian Art&Craft

Bomboane făcute pentru a fi împărțite

Romanian Art&Craft

Bomboane făcute pentru a fi împărțite

Romanian Art&Craft

Bomboane făcute pentru a fi împărțite

Persoanei iubite ce îi oferi? Mirosul de cafea dimineața. Este cel mai frumos cadou, o nouă zi începută împreună. Este un simbol al încrederii și al planurilor făcute împreună. Și, dacă se întâmplă să fii un călător visător, ce poate fi mai frumos decât să îți multiplici visurile, alături de cineva drag? Să îți lași mintea, trupul și sufletul să zburde către plaiurile României și să descoperi că emoțiile împărtășite sunt și mai puternice?

Romanian Art&Craft

Diminețile încep cu noi visuri

Știi colega aceea drăguță cu zâmbet seducător? Nu trebuie să aștepți Secret Santa, în speranța că îi vei oferi un cadou secret. Acum este momentul să îndrăznești și îți spun, zâmbetul ei poate deveni și mai seducător atunci când îți este oferit ție. Și pentru ea am găsit cadoul perfect, pentru că, nu-i așa, care-i cea mai mare plăcere pentru fete dacă nu ciocolata?

Romanian Art&Craft

Ciocolata care aduce zâmbete

Romanian Art&Craft

Ciocolata care aduce zâmbete

Romanian Art&Craft

Ciocolata care aduce zâmbete

Crăciunul înseamnă să ne întoarcem atenția către lucrurile simple. Înseamnă să oferim ceea ce suntem. Înseamnă că suntem. Că ne dăm ocazia să trăim toate aceste momente împreună și, mai presus decât atât, că alegem să le trăim cu bucurie. Timpul ne oferă tot ce are el mai de preț, pe el însuși. Ne oferă posibilitatea de a crea amintiri și de a ne face planuri.

Simpaticele cadouri marca Romanian Art&Craft m-au făcut să redescopăr toate aceste lucruri. Aceste simboluri ale României pure și autentice mi-au atras pentru prima dată atenția în aeroportul Henri Coandă. Cine a călătorit măcar o dată cu avionul din București știe ce spun. Cine nu, ar trebui să o facă. 🙂 Dar nu doar din București, ci și din Târgu-Mureș, Sibiu, Cluj-Napoca, Craiova, Timișoara sau Constanța. Sau puteți vizita magazinul online, unde vă așteaptă o mulțime de surprize. Pentru mine nu a fost deloc greu să aleg cadouri pentru cei dragi și puteți face și voi același lucru, doar intrând aici. Atât de simplu!

Romanian Art&Craft

Tot ce ascunde tolba mea, care în curând se va goli

Toamna anului trecut făceam cunoștință cu simpaticii biscuiți Vlăduts Story, prin participarea la evenimentul care mi-a dat ocazia de a asista la prepararea lor. Și chiar să contribui și eu, și nu doar la degustare. 🙂 Îmi plac aceste evenimente, pentru atmosfera relaxată și liniștită, pentru toată energia pozitivă pe care o resimt atunci când mă întâlnesc cu oameni pasionați și talentați. Îmi plac ideile care stau în spatele fiecărui produs, deoarece fiecare are propria poveste.

Voi, dragii mei, pentru cine păstrați cadourile speciale? Cui oferiți anul acesta părți din voi? Și alături de cine alegeți să vă scrieți poveștile? Povestea Crăciunului, povestea copilăriei, poveștile descoperirilor, povestea dorului. Poveștile din fiecare zi. Până voi oferi toate cadourile, eu rămân cu dulciurile mele preferate și cu gândul la sărbătorile care se apropie rapid! Nu uitați: oferiți-i timpului timp! De Crăciun și în orice clipă!


Citește și:


*Articol realizat în parteneriat cu Romanian Art&Craft, companie ce are ca misiune transpunerea universului românesc într-o formă creativă și de a-l promova unui public contemporan, prin crearea unor produse noi, autentice.