Vara aceasta m-a purtat mai mult prin România, unde am căutat, mai mult decât orice, liniștea și tihna. Mi-am dorit să explorez locurile pentru care niciodată nu găseam timp sau care mi se păreau atât de apropiate și atât de familiare, încât nu erau neapărat prima mea alegere în materie de călătorii, căci simțeam că vor fi acolo, pentru mine, oricând și oricum. Două aspecte majore am remarcat în aceste ultime luni, care s-au derulat într-un mod total diferit de ceea ce cunoșteam înainte, și anume că nu avem nevoie de foarte multe lucruri pentru a fi fericiți și că oamenii, locurile, situațiile nu vor fi tot timpul așa cum ne așteptăm noi.

Am înțeles, încă o dată, ce înseamnă să trăiești clipa și să fii recunoscător pentru ea, pentru unicitatea ei și pentru tot ce aduce ea. Așa că am pornit la drum doar cu un telefon, fără altă aparatură foto-video, și am surprins îndeosebi natura care pare neschimbată, ba chiar mai frumoasă decât oricând. Am surprins foșnetul ei, chiar dacă în imagini nu se vede, ci doar a rămas întipărit în mintea mea, am surprins viața, culorile, prospețimea, vitalitatea.

Și vă invit și pe voi să faceți același lucru. Să ascultați vântul care susură printre firele de iarbă, ciripitul păsărilor, glasurile animalelor. Să simțiți aerul proaspăt de dimineață și să admirați paleta de culori ale apusului. Să cutreierați munți și văi, dealuri și câmpii, să vă plimbați pe plajă chiar dacă afară nu sunt 40 de grade, să vă urcați în mașină sau în tren și să porniți unde vedeți cu ochii, pentru că peste tot veți întâlni frumusețe.

Și, pentru a avea un tovarăș de nădejde în periplul vostru prin România, pentru a imortaliza cele mai frumoase momente și a le face nemuritoare, Samsung România oferă un telefon Galaxy S20, alături de care să explorați în voie locurile la care visați.

Concursul se desfășoară exclusiv pe pagina de Instagram Visător prin lume și se încheie pe 20 septembrie. Vă invit să accesați acest link și să vă înscrieți în cursa pentru câștigarea unui telefon identic cu acela pe care eu l-am testat în Țara Făgărașului (este vorba despre un Samsung Galaxy S20 culoarea roz).

Puteți citi și review-ul meu despre el și despre fratele-i mai mare, Galaxy S20 Ultra, alături de toate articolele în care am inserat multe fotografii făcute cu ambele telefoane, atât în Țara Făgărașului, cât și în alte zone spectaculoase ale României, plus o scurtă vizită la vecinii bulgari.

Mult succes vă doresc și călătorii frumoase! Dacă veți câștiga, nu ezitați să împărtășiți cu noi imaginile surprinse cu el! 🙂

Let’s #ExplorewithGalaxy!

Țara Făgărașului

Fotografia mea preferată din Țara Făgărașului, realizată cu Samsung Galaxy S20

 


Citește și: