După ce m-am îndrăgostit de Valea Verde și după ce am remarcat că și voi sunteți atrași de frumusețea (incontestabilă) a acestui loc, m-am gândit că acest paradis merită și trebuie să fie descoperit de cât mai mulți visători-călători. 🙂 Iar voi meritați o vacanță în mijlocul naturii, înconjurați de aromele și de sunetele ei – ale prospețimii, ale purității, ale vieții.

Așadar, prietenii de la Valea Verde v-au pregătit o surpriză, și anume un weekend cu vânătoare de trufe, alături de cineva drag, cu toate mesele incluse (și, desigur, cu trufe, vedetele multor farfurii). Concursul se desfășoară până pe 30.09.2020, exclusiv pe pagina mea de Instagram, iar premiul poate fi revendicat în termen de 24 de luni. Eu am vizitat Cund, satul care adăpostește acest retreat, în timpul verii, iar acum mi-ar plăcea tare mult să îl descopăr și îmbrăcat în haine de toamnă. Cert este că, indiferent când ați alege să pășiți în această lume, experiența va fi, cu siguranță, una de neuitat.

Sfat: nu ratați apusul văzut de la observatorul de urși! 🙂

Vă las aici linkul către postarea unde vă puteți înscrie și unde sunt oferite toate informațiile necesare participării. Vă invit să citiți și articolul în care am povestit și ilustrat experiențele mele din acest colț de lume și vă doresc mult succes și călătorii cât mai frumoase!

Cund, Mureș

Valea Verde, Cund, Mureș

Cund, Mureș

Valea Verde, Cund, Mureș

Cund, Mureș

Valea Verde, Cund, Mureș

Cund, Mureș

Valea Verde, Cund, Mureș

 


Citește și: Cund | Satul de poveste din inima României