Cunoaștem, cu toții, expresia „Ai tenul ca un copil!”. Cred că este unul dintre cele mai frumoase complimente pe care îl putem face cuiva, unul care, cu siguranță că va aduce cu sine cel puțin un zâmbet. Tenul copiilor emană vitalitate, viață, în cea mai pură formă, parcă râde chiar și atunci când nu o face. Acesta este cel mai de preț cadou pe care ni-l putem face, acela de a avea grijă, întotdeauna, de puritatea din noi, atât de cea interioară, cât și de cea exterioară. De a ne îngriji de energia pe care o emanăm, de a fi, în permanență, precum un copil care își cunoaște încă de mic drumul și care nu se teme să facă ce dorește, când dorește.

Există o perioadă când încercăm, cu toate forțele, să fim sau să părem altceva decât ceea ce suntem. După care, vine o altă perioadă, în care ne dorim să revenim la ceea ce am fost. Eu vă propun altceva astăzi. Să nu mai încercăm, ci să ne bucurăm. Să fim exact ceea ce suntem, să fim recunoscători pentru tot ceea ce ni s-a oferit și să lăsăm natura să își continue „opera”. Pentru că, mai bine decât noi, ea însăși este cea care cunoaște forma noastră cea mai frumoasă, perfectă prin imperfecțiunile ei. Și pentru că fiecare este o operă desăvârșită a naturii, prin prisma unicității sale.

În ceea ce privește tenul nostru, haideți să îl lăsăm să fie, nu să devină. Să fie martorul zâmbetelor noastre și, de ce nu, al tuturor amintirilor pe care le purtăm cu noi. Amintiri și momente care ne fac mai maturi, mai încrezători, mai responsabili. Să folosim produse care să îl ajute să strălucească, iar noi să strălucim odată cu el. Și, cum altfel am putea face acest lucru, dacă nu alegând ingrediente naturale? Cu noua cremă hidratantă non-grasă cu Orhidee, simt că am în permanență primăvara alături de mine. Simt că evadez, la finalul unei zile, într-o lume în care nu există nicio urmă de teamă. Există doar încrederea că am făcut cele mai bune alegeri pentru mine. Aleg și apa micelară cu Orhidee din noua gamă Farmec, care este micul meu secret. Acum vi-l spun și vouă. Este cea care, alături de crema hidratantă non-grasă cu Orhidee, îmi transformă chipul. Mă ajută să mă întorc la copilărie, să descopăr acolo o lume care îmi părea mult prea mare, într-un timp care se scurgea mult prea încet, cu dorințe care păreau foarte ușor de realizat. Astfel, pot fi cea de acum, cu valorile, principiile și lecțiile învățate de-a lungul timpului și să mă simt precum cea de atunci. Și totul după doar câteva momente de îngrijire personală.

Farmec

Știați că orhideea este cunoscută drept floarea perfecțiunii? Delicată și, totodată, protectoare cu tenul nostru. Puternică atunci când trebuie să aibă grijă de noi. Cine ar fi spus că, după atâtea încercări de a descoperi ce este cel mai bun pentru mine, mă voi opri definitiv la ingrediente naturale? Că voi învăța să apreciez și mai mult tot ceea ce natura ne oferă și că voi încerca să o port cu mine peste tot, chiar și sub forma unei creme de mâini lejere cu Orhidee? Și că mă voi bucura atunci când voi descoperi produse românești care să aibă grijă de mine, dar care să îmi lase impresia că îmi pot purta singură de grijă? Exact așa mă simt, ca și cum însăși natura este cea care mă îngrijește, iar eu doar o las să facă acest lucru.

Așa că aleg să mă bucur de mine, de tenul meu și de produsele oferite de Farmec. Aleg să port alături copilăria, nu să o caut de fiecare dată când am ocazia. Aleg să știu că este lângă mine, întotdeauna. O port pe chip, o port în suflet, o arăt prin bucurie. Trebuie doar să mă privesc în oglindă, ca să o descopăr. Sau să zâmbesc fiecărei persoane pe care o întâlnesc. Aceasta este adevărata frumusețe, atunci când ea se împletește cu naturalețe și cu încredere. Atunci când produsele pe care le folosim sunt bazate pe extracte naturale, ce ne fac și pe noi să fim naturali. Atunci când ne întoarcem la puritate, când evadăm dintr-un timp care acum pare că se scurge mult prea repede și ajungem într-o lume în care totul este neted.

Farmec

Odată cu venirea primăverii, Farmec a lansat o nouă gamă de produse bazate pe ingrediente naturale. Însă, noi putem avea tot timpul lângă noi natura, primăvara și copilăria. Și nici nu trebuie să închidem ochii și să ne imaginăm, din contră. Trebuie să îi ținem larg deschiși, să ne privim cu încredere și cu mândrie, să simțim aroma florilor și mirosul purității. Aceasta este, dragii mei, arma mea secretă, prin care reușesc, de fiecare dată, să ies învingătoare în lupta cu timpul. El este doar un instrument care mă ajută să devin mai bună. Iar produsele de îngrijire ce îmi fac pielea frumoasă sunt „tunelul” prin care călătoresc către copilărie, pentru a mă încărca cu energie, pentru a învăța de la copilul din mine și pentru a aplica în fiecare zi lecțiile pe care el mă învață. Adică să cred, să visez, să mă bucur.


Articol redactat pentru competiția Spring SuperBlog 2017

Fotografii preluate de pe farmec.ro