Încă de la începutul anului, de când Qatar Airways ne-a oferit prețuri foarte bune pentru călătoriile în Thailanda, am început să planific această excursie în Asia de Sud-Est. Ce a urmat în cele două luni de după achiziționarea biletelor a fost o intensă organizare a unui traseu care include trei țări, Thailanda, Singapore, Cambodgia, și două ecale în Doha pe care vreau să le valorific. Mai exact, voi face un tur al orașului astăzi, 14 martie, și mă voi caza o noapte, la retur, ambele servicii achiziționate de pe site-ul Qatar Airways – în luna ianuarie, cazarea se oferea gratuit pentru o noapte, acum s-a introdus o taxă.

Ce are special această excursie? În primul rând, o reinventare a tuturor canalelor de social media ale blogului – Facebook și Instagram, îndeosebi Instagram – dar și un nou proiect, și anume un canal de Youtube cu vloguri din aceste destinații – și nu numai. În al doilea rând, voi purta ținute create special pentru mine – atelierul Lille Couture este „responsabil” de acest lucru 🙂 -, mă voi hidrata cu produse oferite de Yves Rocher și voi străluci cu ajutorul fardurilor primite de la Melkior Professional. Și, nu în ultimul rând, voi vizita aceste locuri la care visez de ceva timp și pe care, iată, a sosit momentul să le descopăr.

Hotelul Wyndham Grand Phuket Kalim Bay va fi gaza mea în Phuket, iar în Chiang Mai mă așteaptă un frumos hotel boutique, Bodhi Serene Chiang Mai. Traseul continuă în Bangkok, în Singapore, în Phnom Penh și în Siem Reap, urmând ca, în ultima noapte, să mă cazez în Doha. Totul se va derula pe parcursul a 17 zile care se anunță a fi unele foarte intense, pentru că abia aștept să descopăr aceste locuri și specificul fiecăruia, să admir peisajele, să mă minunez în fața templelor, să mă bucur de natură, să testez gastronomia locală, să descopăr localnicii și să înțeleg de ce Thailanda este denumită „Țara Zâmbetelor”.

Vă invit să fiți alături de mine în această aventură și să vă delectați cu poveștile din fiecare loc vizitat! Aici, cât și pe Facebook și pe Instagram, vor urma multe postări din aceste destinații. 🙂

 


Sursa foto: pixabay.com